Rextar Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Witam Mam Audi a4 w sedanie na oponkach letnich 205x60x15 7Jx15 H2 ET39 Jakie polecacie zimówki ?? Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Rextar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zależy od funduszy. Czołówka teraz to kolejno: Continental, Vredstein, Dunlop, Bridgestone. Osobiście mam Conti, i mogę polecić z czystym sumieniem, na Vredstein jeździłem i też mogę się pozytywnie wypowiedzieć o nich, ale nie w tak znaczącym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rextar Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Mam Felgi ET39 i chodzi mi o to czy felgi ET 45 będą pasować i czy nie będą obcierać Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Rextar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Felgi na ET 45 bardziej schowają Ci się do środka Ale nie powinno Ci nic ocierać ewentualnie zastosuj węższe opony bardziej wskazane na zimę np 195/60 r15 to tylko różnica średnic podanych kół wynosi 12 mm Różnica wskazań prędkościomierza: plus 1.9 %(Nowe koła mają mniejszą średnice i obracają się szybciej)Dopuszczalne Ja bym cos takiego zastosował i większy wybór opon...Ale 205 też podejdą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rextar Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wielkie dzięki post do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi