audi1111 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam mam pytanie w mojej audi przy zamykaniu drzwi nie zamyka sie klapka wlewu paliwa. Co moze byc przyczyna i jak wogole sie do tego dostac ?? Z gory dziex za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam mam pytanie w mojej audi przy zamykaniu drzwi nie zamyka sie klapka wlewu paliwa. Co moze byc przyczyna i jak wogole sie do tego dostac ?? Z gory dziex za pomoc Witam najprawdopodobniej masz uszkodzony słowniczek zamykający klapę a możesz to bardzo prosto sprawdzić otwórz klapkę wlewu paliwa i podejdź do niej naciśnij przycisk w pilocie ryglujący drzwi zobacz czy wysuwa się taki bolczyk ryglujący klapkę Jeżeli nie to albo do niego nie dochodzi prąd lub jest uszkodzony a dostaniesz się do niego od środka ściągajać boczną prawą osłonę w bagażniku. NR 11 rysunek siłowniczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi1111 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dzieki Jeżu za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi