Roccogiani Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Cześć wszystkim mam takie pytanie jeśli silnik jest uruchomiony i jak odkręcimy korek wlewu oleju to powinno być spokojnie czy jest ciśnienie powietrza że wygląda jakby miało przedmuchy na pierścieniach. jest to silnik 1.9 TDI 130 koni. Zaznaczam że z rana nie ma problemu z paleniem nawet jak stał cały dzień na mrozie 17 stopni wiec to chyba nie pierścienie. Jeden mechanik powiedział że silnik do remontu a drugi że tak powinno być bo taka jest konstrukcja tego silnika. Bardzo proszę podzielcie się informacją czy u was jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam ten drugi mechanik miał rację taka jest konstrukcja silnika więc będzie dmuchało mam tak u siebie i wiem że to normalka także się nie przejmuj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roccogiani Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam ten drugi mechanik miał rację taka jest konstrukcja silnika więc będzie dmuchało mam tak u siebie i wiem że to normalka także się nie przejmuj Dzięki za informację bo już się przestraszyłem mam nie długo samochód i po prostu nie wiem. Wesołych świąt życzę i szczęśliwego skoku do nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi