benny Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mam problem wczoraj zdjąłem na chwile klemę minusowa z akumulatora dziś chciałem domknąć szybę z kluczyka nie reaguje a wcześniej śmigało jak trzeba czy to miało na to jakiś wpływ proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Masz założony jakiś dodatkowy alarm, czy domykasz szyby przyciskając dłużej przycisk zamykania w pilocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubel1975 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam problem wczoraj zdjąłem na chwile klemę minusowa z akumulatora dziś chciałem domknąć szybę z kluczyka nie reaguje a wcześniej śmigało jak trzeba czy to miało na to jakiś wpływ proszę o pomoc. witam! kolego trzeba najpierw opuścić szybę do końca aby odczytała swoja pozycje , następnie tak samo podnieść ja ..... później będą śmigać jak dawniej... należy powtórzyć to z każdą szyba... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 witam! kolego trzeba najpierw opuścić szybę do końca aby odczytała swoja pozycje , następnie tak samo podnieść ja ..... później będą śmigać jak dawniej... należy powtórzyć to z każdą szyba... pozdrawiam Dzieki Panowie za podpowiedz śmigają jak dawniej POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi