benny Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Koledzy bardzo mnie interesuje czy audi A4 B6 jest w ocynku czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszylek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Koledzy bardzo mnie interesuje czy audi A4 B6 jest w ocynku czy nie?Koleżanka napisze tak - oczywiście, że jest w ocynku W niektórych A4 i A6 montowano jeszcze części aluminiowe (np. maski), natomiast z tego co wiem od 1988 roku wszystkie Audi są cynkowane dwustronnie. Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan90 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam. Oczywiście że tak wiem to z własnego doświadczenia. Gdy wymieniano w mojej A4 B6 siłowniki w klapie odbiło mi lekko lakier ale na szczęście został ocynk.Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Dzieki wam serdeczne za odpowiedz koledzy i koleżanki pytałem bo jestem świeżym posiadaczem audi pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi