audi1111 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 W mojej audi przy tylnej wycieraczce sa doprawadzone 4 przewody braz-masa, czarno-żółty-(napiecie jest caly czas), czarny i niebieski-(napiecie w nich tez jest a po wlaczeniu manetki zanika) prosze o odpowiedz czy tak to powino dzialac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie wiem nigdy nie zaglądałem tam,a coś Ci nie działa prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi1111 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No właśnie po podłączeniu jej działa bez przerwy od czasu gdy dostała się woda;) przeczytałem na forum żeby wymienić tyrystor 708AG ale to nic nie dało i próbuje ja zrobić, bo koszt nowej w serwisie wynosi ponad 500zł.Chyba ze jest jakiś zamiennik innej marki! może ktoś z was wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi