Roccogiani Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Cześć mam taki problem nie świecą mi lampki w drzwiach czy włącza się gdzieś te światełka czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Sprawdź żarówki to primo, może się okazać że wogóle nie masz oświetlenia tylko czerwone "atrapki", czyli odblaski. Weź płaski śrubokręt i "wydłub" tą lampkę i zobacz. Lampki same się zapalają po otwarciu drzwi... We wszystkich nie świeci? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roccogiani Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Sprawdź żarówki to primo, może się okazać że wogóle nie masz oświetlenia tylko czerwone "atrapki", czyli odblaski. Weź płaski śrubokręt i "wydłub" tą lampkę i zobacz. Lampki same się zapalają po otwarciu drzwi... We wszystkich nie świeci? Tak we wszystkich nie świecą mi się. Jutro zobaczę co się dzieje z tymi lampkami. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi