slawekpolo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Witam mam problem świeci kontrolka spalonej żarówki oraz 2 informacje(luce freni sinistra- światło stopu lewe oraz fanale retronebbia sinistra - tylne światło przeciwmgielne lewe)sprawdziłem żarówki ok niestety z powodu zimna nie chce mi się szukać przyczyny może ma ktoś jakiś pomysł gdzie uderzyć.Czy można jakoś zmienić wyświetlanie ostrzeżeń na język polski?Za pomoc stawiam
stanley6662 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 a posprawdzaj styki kabli z żarówkami bo jeżeli są obluzowane to tak będzie się robić - sam miałem tak z światłem mijania i drogowym wystarczyło lekko kombinerkami ścisnąć te zaciski i wszystko działa 2
Jeżu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Oczywiście,że się da zmienić język na FIS-ie. Tylko nie na język polski niestety. Trzeba by podłaczyć vaga i zmienić kodowanie Instruments - 17 funktion - 10-> Kanal 04 (wybór języka) (zapisz sobie dotychczasowa wartość), wprowadzasz new value ( wg wartosci ponizej), > test > save> done-go back i gotowe00001 - niemiecki00002 - angielski00003 - francuski00004 - włoski00005 - hiszpański00006 - portugalski00008 - chiński Przy okazji zrób autoscan i sprawdzisz czy są błędy związane z tymi żarówkami... Stawiaj 3
slawekpolo Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Dzięki za poradę niestety z braku czasu nie gmyrałem jeszcze ale stawiam a tobie JEŻU za profesjonalne podejście do sprawy i za to że można na ciebie liczyć na forum :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: Dzięki wielkie
TOTTI82 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam,Panowie, a co w sytuacji kiedy żarówka mi się spaliła nawet ją wymontowałem a powiadomienia żadnego nie mam... Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi