slawekpolo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam mam problem świeci kontrolka spalonej żarówki oraz 2 informacje(luce freni sinistra- światło stopu lewe oraz fanale retronebbia sinistra - tylne światło przeciwmgielne lewe)sprawdziłem żarówki ok niestety z powodu zimna nie chce mi się szukać przyczyny może ma ktoś jakiś pomysł gdzie uderzyć.Czy można jakoś zmienić wyświetlanie ostrzeżeń na język polski?Za pomoc stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley6662 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 a posprawdzaj styki kabli z żarówkami bo jeżeli są obluzowane to tak będzie się robić - sam miałem tak z światłem mijania i drogowym wystarczyło lekko kombinerkami ścisnąć te zaciski i wszystko działa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Oczywiście,że się da zmienić język na FIS-ie. Tylko nie na język polski niestety. Trzeba by podłaczyć vaga i zmienić kodowanie Instruments - 17 funktion - 10-> Kanal 04 (wybór języka) (zapisz sobie dotychczasowa wartość), wprowadzasz new value ( wg wartosci ponizej), > test > save> done-go back i gotowe00001 - niemiecki00002 - angielski00003 - francuski00004 - włoski00005 - hiszpański00006 - portugalski00008 - chiński Przy okazji zrób autoscan i sprawdzisz czy są błędy związane z tymi żarówkami... Stawiaj 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekpolo Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dzięki za poradę niestety z braku czasu nie gmyrałem jeszcze ale stawiam a tobie JEŻU za profesjonalne podejście do sprawy i za to że można na ciebie liczyć na forum :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOTTI82 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam,Panowie, a co w sytuacji kiedy żarówka mi się spaliła nawet ją wymontowałem a powiadomienia żadnego nie mam... Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi