Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

audi A4 b6 kontrolka spalonej żarówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem świeci kontrolka spalonej żarówki oraz 2 informacje(luce freni sinistra- światło stopu lewe oraz fanale retronebbia sinistra - tylne światło przeciwmgielne lewe)sprawdziłem żarówki ok niestety z powodu zimna nie chce mi się szukać przyczyny może ma ktoś jakiś pomysł gdzie uderzyć.Czy można jakoś zmienić wyświetlanie ostrzeżeń na język polski?Za pomoc stawiam :piwo:

Opublikowano

a posprawdzaj styki kabli z żarówkami bo jeżeli są obluzowane to tak będzie się robić - sam miałem tak z światłem mijania i drogowym wystarczyło lekko kombinerkami ścisnąć te zaciski i wszystko działa

Opublikowano

Oczywiście,że się da zmienić język na FIS-ie. Tylko nie na język polski niestety. Trzeba by podłaczyć vaga i zmienić kodowanie

Instruments - 17

funktion - 10

-> Kanal 04 (wybór języka) (zapisz sobie dotychczasowa wartość), wprowadzasz new value ( wg wartosci ponizej), > test > save> done-go back i gotowe

00001 - niemiecki

00002 - angielski

00003 - francuski

00004 - włoski

00005 - hiszpański

00006 - portugalski

00008 - chiński

Przy okazji zrób autoscan i sprawdzisz czy są błędy związane z tymi żarówkami... Stawiaj :piwo:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za poradę niestety z braku czasu nie gmyrałem jeszcze ale stawiam :piwo: a tobie JEŻU za profesjonalne podejście do sprawy i za to że można na ciebie liczyć na forum :piwo::piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo::piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: Dzięki wielkie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Panowie, a co w sytuacji kiedy żarówka mi się spaliła nawet ją wymontowałem a powiadomienia żadnego nie mam... :(

Pozdrawiam!!

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.