aniolwadowic Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mam takie pytanko bo nie zapala sie mi kontrolka od zapiecia pasow i co to oznacza czy auto bylo bite i zostalo to wylaczone ?? czy moze cos innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Na pewno nie bite.....Najpierw sprawdź w opcjach wyposażenia czy masz 9P3 bodajże, jak nie to po prostu nie nasz opcji kontrolka niezapiętych pasów.... Zacznij od tego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOTTI82 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Na pewno nie bite.....Najpierw sprawdź w opcjach wyposażenia czy masz 9P3 bodajże, jak nie to po prostu nie nasz opcji kontrolka niezapiętych pasów.... Zacznij od tego.... Do Moderator, Witam, Widzę, że temat nie z wczoraj ale gdzie odszukam opcję wyposażenia mojej Audiczki... bo tez mi się nie zapala ta kontrolka . . . a widzę, że kolega obcykany w temacie - "audi" Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) WitamChociaż żaden ze mnie moderator, opcję wyposażenia znajdziesz na wlepce w bagażniku ( tam gdzie koło zapasowe). Ja w swoim nie mam i bardzo mnie to cieszy, nic nie brzęczy jak bez szelek jeżdżę Pzdr. Edytowane 12 Lipca 2011 przez adamas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOTTI82 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedź. Na pewno nie omieszkam tam jutro zaglądnąć a pytałem z czystej ciekawości bo w sumie też mi to jakoś szczególnie nie wadzi..Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi