yopuss Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam!!!Dzisiaj wziąłem autko na kanał i zauważyłem, że prawy wahacz jest schlapany jakimś płynem. Nie wiem czy to olej czy płyn hamulcow bo jest tam kupę brudu. Macie jakieś pomysły co to może być i skąd się leje? W piątek daję auto na wymianę rozrządu i pewnie mechanik powie co jest nie tak, ale dopiero kupiłem to auto i boję się, że to mi nie da spokoju przez najbliższe dwa dni.pozdrawiam i proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja zawsze "próbuję" A tak na poważnie sprawdź organoleptycznie tłuste, pachnące, cierpkie w smaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yopuss Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 hehe, sprubuje twojej metody, ale jak patrzyłem to mi wyglądało na płyn ze wspomagania. Pytanie tylko z czego może się lać? Czyżby maglownica padła? Auto ma 174 000 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Sprawdź poziom tego płynu w zbiorniczku i trzeba wejść pod autko, ściągnąć osłonę i "przelecieć" przewody czy gdzieś nie cieknie. Inaczej się nie da.. Posprawdzaj też poziom płynu do chłodnicy, hamulcowego...itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yopuss Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Problem rozwiązany, wyciek był z maglownicy. Została ona zregenerowana i wszystko już jest OK.pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi