iareczek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 witamczy może ktoś mi powiedzieć gdzie w Audi A4 B6 z 2004 roku montuje się gaśnice? obszukałem cały samochód ale nie znalazłem miejsca na zamontowanie gaśnicy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 witam czy może ktoś mi powiedzieć gdzie w Audi A4 B6 z 2004 roku montuje się gaśnice? obszukałem cały samochód ale nie znalazłem miejsca na zamontowanie gaśnicy. pozdrawiam Wg etki miejsce zamontowania jest po stronie pasażera prawdopodobnie pod siedzeniem ale nie jestem pewien. Potrzeba uchwytu ażeby taką oryginalną gaśnicę zamontować..... Ja swoją trzymam w lewym boczku w bagażniku na leżąco nie lata jest i o to chodzi.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan90 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam. Ja również trzymam gaśnicę w schowku w bagażniku bo niestety nigdzie nie ma uchwytu do mocowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 witam.dzięki za pomoc. swoją gaśnicę włożyłem do bagażnika po lewej stronie do siatki. zapytałem się gdzie jest miejsce na gaśnice ponieważ swoją musiałem kupić sam bo nie było więc mam nie oryginalną.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PetereQ Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tak jak odpisał Jeżu , miejsce gasnicy jest pod siedzeniem pasazera. A4 avant. NIe wiem jak jest w sedanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 witampod siedzenie nie znalazłem miejsca na gaśnice dlatego włożyłem ją do bagażnika że nie latała po całym samochodzie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi