semi Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, Zauważyłem parę dni temu, że prawy kierunkowskaz nie działa prawidłowo Po włączeniu mrugnie 2 razy prawy, potem ponownie 2 razy lewy i dopiero zostaje na stałe na prawym. Jeśli trzymam u góry manetkę kierunkowskazu to jest OK .... ale to jest upierdliwa jazda Odkręciłem górę kolumny kierowniczej, wysunąłem kierownicę na max do przodu górna osłona mi odeszła, ale dolną już nie wiem jak zdjąć... Czy Ktoś z Was nie wie, czy tam są krańcówki - może jakaś możliwość regulacji? Przy delikatnym podniesieniu manetki (bez zatrzaśnięcia) wszystko chodzi OK. A4/B6 - sedan 2002 r. Pozdrawiam,
Jeżu Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Twierdze że manetka będzie do wymiany. Skorzystaj z opisu Tam jest jak dostać się i wymienić manetkę "prawą" Tak samo jest z "lewą" Przykręcona jest do modułu kierownicy na 2 śrubkach. Osłony dolnej nie musisz ściągać. Wystarczy rozłączyć obydwie osłony i opuścić dolną. Na aukcjach kupisz bez problemu taką manetkę 8E0953513A/4E0953513E 3
semi Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Dzięki wielkie Jeżu za jak zwykle szybką i konkretną odpowiedź Pozdrawiam,
semi Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam, Jeżu miałeś rację, kupiłem manetkę za 60 zł i tylko dzięki Twoim opisom udało się zrobić. Klucz pożyczyłem od kumpla.Pozdrawiam.
autozikei Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Czy mogl bym prosic o dodanie tego opisu jeszcze raz bo nic mi sie nie wyswietla a chce sie przygotowac zanim to zaczne rozbiera. Mam identyczny problem. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez autozikei
Rekomendowane odpowiedzi