kijanek Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam wszystkichmam problem i nie wiem co jest nie tak jak jest podłączony akumulator to włącza się jakiś wiatrak koło klimatyzacji a po chwili wentylatory wariuj raz się włączy a raz przestanie.rozładowało mi akumulator i jeden dzień i nie wiem co jest przyczyną tego może ktoś miał taki przypadek i wiem wyłączeniem tego ratuje tylko odłączenie akumulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Masz uszkodzony któryś z potencjometrów w silniczkach klapy klimatyzacji traci kontakt i wariuje klima-tronik.proponuje podpiąć vag jak nie masz zdejmij półkę pasażera i zobaczysz który wariuje zamyka otwiera otwiera zamyka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijanek Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jest trochę problem bo jestem w Holandii i nie wziąłem VAGA ze sobą jest jakiś szybki sposób sprawdzenia tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi