pinio Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 witamod lutego 2011 jestem szczęśliwym posiadaczem A4 i od początku mam problem z szufladką na wizytówki (czy karty) tzn nie mogę jej zamknąć. Wydaje mi się że jakaś zapadka albo się złamała albo nie chce zaskoczyć i jestem zmuszony wciskać kawałek papierku żeby ją zaklinować co okrutnie mnie denerwuje. Może ktoś wie jak to zdemontować żeby zobaczyć od środka co się stało, bo ja nie mam pojęcia jak się do tego zabrać żeby nie narobić większych szkód.pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Proszę... Wymontowanie i zamontowanie uchwytu na napoje i schowka Wymontowanie – Otworzyć podręczny schowek. – Wyciągnąć ostrożnie osłonę do tyłu -1- za pomocą haka do elementów przednich -3370-. – Przystawić dźwignię odryglowującą radio -T10057- do radia lub do układu nawigacji i wyciągnąć radio ok. 50 mm, przez to zostanie odciążona rama uchwytu na napoje. – Nacisnąć wkrętakiem występy mocujące -2- w dół, wyjmując jednocześnie uchwyt na napoje -1-. – Odłączyć złącza wtykowe schowka lub uchwytu na napoje. Zamontowanie Zamontowanie odbywa się w odwrotnej kolejności. 2
pinio Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 wielkie dzięki w tygodniu postaram się za to zabrać...
Marcin1313 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 u mnie mam kłopoty z uchwytem na napoje - tzn. bardzo ciężko go wyciągnąć. Czy to znaczy, że było grzebane przy tym?Niedługo spróbuje powyższych porad i może poprawię.
mmaarrcc82 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 witam ktos wie gdzie mozna dostac taka dzwignie odryglowujaca radio
maurycy Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 witam ktos wie gdzie mozna dostac taka dzwignie odryglowujaca radio Troche off-topic ... do seryjnych radio Audi sa specjalne klucze, ktore spokojnie za ok. 15zl mozna bylo dostac na allegro. Nazywa sie to: klucze wyjmaki do radio. m@urycy
Rekomendowane odpowiedzi