Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Dla wszystkich posiadaczy Audi Q5 FY, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. Instrukcja obsługi Audi Q5 FY.pdf

2. Rozpoczęte przez trioda,

Bezpieczniki Audi Q5 FY.pdf

• 3 odpowiedzi
    • 13,3 tys. wyświetleń
  3. Witam. Od jakiegoś czasu męczę się z rozwijającym się stukaniem w przednim kole. Dwóch mechaników nie poradziło sobie ze znalezieniem przyczyny. Wymienili wahacze, jakies gumy i nadal nic. Stukanie jest bardzo zauważalne, głośne, przy drobnych nierównościach np. nierówna droga szutrowa. Przy dużych dziurach, nierównościach, przy większej prędkości nic nie słychać, nic nie czuć. totalnie nie mam pojęcia co to może być. Diagnostyka na stacji kontrolnej też nic nie wskazała

• 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Marek3003,

Czy ktoś mógłby z technicznego punktu widzenia napisać jaki jest sens zakładania łańcuchów na tylną oś przy Quatro. Bmw przy Xdrive też zaleca na tylną ale tam napęd jest chyba odwrotny niż w Audi.

• 0 odpowiedzi
    • 425 wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez zientar,

Witam Może ktoś posiada taki klucz do złodziejki belek dachowych? Oryginał Audi

• 4 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez 77Piotrek,

Koledzy jak poradzić sobie z problemem wyskakującego komunikatu o awarii systemu SOS? Komu w ogóle jest on potrzebny?

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez lukasz1987,

Wciąż poszukuję mego wymarzonego auta. Spodobało mi się jedno ogłoszenie. Że niby 2x fabryczny Sline. Poprosiłem o zdjęcie wlepki. I wydaje mi się, że fabrycznie to sline chyba nie był. Czy jakiś fachowiec może mi pomóc rozkminić te kody z wlepki?

• Like
    • 5 odpowiedzi
    • 389 wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez PIOTR08,

Witam, potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do audi q5 2.0 tdi 190 km modelowo 2018 rok. Jakby ktoś miał jakieś namiary to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 3,7 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez zdebik1,

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia a może nawet wiedzę w obszarze wymiany listew które są wokół okien?

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  10. Witam. Jak w temacie. Od okolo miesiaca jezdze Q5 2.0 TFSI e 299 KM. Zauwazam ze Auto najpierw do zera zuzywa baterie, Gdy juz to zrobi zmienia na silnik spalinowy, i sporadycznie przy nizszych predkosciach wylacza go. Jaki tryb ustawic zeby auto ciagle jechalo z moca tych 299KM? Raz mialem przypadek ze chcialem szybko wyprzedzic pojazd pedal gazu jak gdyby zatrzymal sie w polowie odpalil silnik spalinowy i dopiero odblokowal pedal gazu i przyspieszyl Na szczescie nic sie nie stalo ale przy jakims dynamicznym wyprzedzaniu uwazam to za niebezpieczny zabieg. Chce rowniez jezdzic tak aby bateria wytrzymala jak najdluzej. Z tego co wyczytalem to nie powinno sie…

• 2 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez Pereska,

Witam, według instrukcji w bagażniku powinna być naklejka, wlepa pod osłona przestrzeni ładunkowej, jest koło zapasowe które wyjąłem i wkoło kupa styropianu który żeby rozebrać to sporo rozkręcania elementów wkoło, mogły jakiś użytkownik naprowadzić mnie dokładnie gdzie ta nalepka jest ?

• Like
    • 3 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez mahoone,

Witam, Kamera cofania nagle przestała działać. Wszystko inne działa poza obrazem. Czujniki, linie ok. Próbowałem restart MMI ale nie pomaga. Podejrzewam że może chodzić o wiązkę kabli która przechodzi przez klapę bagażnika ale nie wiem. Z góry dzięki za pomoc!

13. Rozpoczęte przez SKALD79,

Witam. zakupiłem Audi Q5 z USA ,lampy sa nowe na europe i maja przednie kierunkowskazy pływajace,i moje pytanie czy nie powiny byc tez to MATRIXY?

14. Rozpoczęte przez Marek3003,

Mam kupiony nowy zestaw tarcze i klocki a teraz jeszcze chce dokupić przed wymiana blaszki montażowe klocków. Mam jednak problem. Panowie czy ja mam obecnie dobre blaszki zamontowane?

• 2 odpowiedzi
    • 719 wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez PIOTR08,

Witam, nie mogę doprosić się o instrukcję obsługi po polsku do audi q5 po 2017 roku. Może by ktoś podesłał jakiś link, lub gdzie mogę ściągnąc ? Z góry dziękuję.

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez cuba92,

Witam, mam okazję zakupienia całych kół w dobrej cenie i świetnym stanie zdjęte z Audi A6 C7, OE 8.5" x 20" 5x112 ET 33. Wg wiedzy jaką uzyskałem do mojego modelu powianiem mieć dedykowane OE 8.0" x 20" 5x112 ET 39 czy da radę je jakoś założyć aby prowadzenie i wszystko inne było prawidłowe?

• 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez pan42,

Ɓłąd po skasowaniu nadal się pojawia. Gdzie jest ten czujnik i czy go wymienić. Silnik DTNA

• 3 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez MarBob80,

Witam serdecznie poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do Audi Q5 II jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o udostępnienie z góry dziękuję

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez SKALD79,

Witam, czy ktos ma wiedze kiedy lub jak włączyć te swiatła w samym narozniku lamp w zderzaku? dodam że żarówka tam jest... .Pozdro

20. Rozpoczęte przez SKALD79,

Witam ,Ktoś montował Swiatło cofania LED jakie polecicie ktore nie walą błędów?

21. Rozpoczęte przez Michal444b,

Witam. Wyskakuje mi błąd modułu komfortu. Czasami nie działa mi czujnik klamki prawej i lewej przednich drzwi kod błędu B1476 11 (zwarcie z masą) i B1476 13 (przerwa w obwodzie), nie rozkłada mi sie czasami lewe lusterko. Gdzie znajduje się ten moduł? Od czego najlepiej zacząć sprawdzanie ? Dziękuję za jakieś podpowiedzi

• 1 odpowiedź
    • 842 wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez Marek3003,

Mam pytanie ile wchodzi tam oleju - rocznik 2018 ? Zlałem 810-830 ml ale wlałem ponad 900 może tak 940 i nie przelało się przez korek wlewowy. Trochę z litra mi się porozlewało, trochę zostało w strzykawce - nieszczelna choć nowa… chińszczyzna

23. Witam mam problem z katem WSZ.Auto bylo po delikatnej kolizji z prawej strony zawieszenie bylo całe jedynie mogło zatrzymać się na krawężniku. Auto jedzie nic nie ściąga ale jest różnica około 1-1,5 cm pomiędzy rozstawem osi przod-tyl lewej i prawej strony sprawdziłem górne wahacze i nie widać zeby któryś był skrzywiony tak samo jak i Zwrotnice... ktoś ma jakiś pomysł gdzie uderzyć? z góry dzięki za pomoc

• 0 odpowiedzi
    • 520 wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez Munas,

Gdzie jest bezpiecznik zasilania sterownika świec żarowych

• 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez Mateusz-J,

Cześć, Zakupiłem właśnie Q5 45TFSI z 2019 roku, ale brakuje mi w konfiguracji kilku opcji, i pytanie czy ktoś robił takie przeróbki/doposażenia: - jest odpalanie bezkluczykowe ale nie ma bezkluczykowego otwierania drzwi, da radę to zrobić? - są czujniki parkowania przód i tył ale bez kamery i pytanie czy pod ten system MMI da radę dołożyć kamerę? - klimatyzacja jest manualna. Jak bym chciał dołożyć climatronic to wystarczy panel przedni zmienić czy więcej "zabawy". - przy tych panelach widziałem też że jest opcja podgrzewanych foteli, i czy jest opcja też dołożenia mat i zakodowania tej opcji?

• Like
    • 6 odpowiedzi
    • 7,1 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.