Audi Q5 FY (2017-2024)
Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
209 tematów w tym forum
-
Cześć, Czy jest jakaś sensowna opcja dorobienia drugiego kluczyka do Q5 USA czy zostaje tylko ASO? Pozdrawiam
-
- 4 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam, zrobiłęm przymiarke koł z zimowych na letnie i oto efekt......czy nie za wysoko ?zawiesznie posiadam standardowe 1BA koło zima 255/45/20 Lato 255/40/21
-
- 5 odpowiedzi
- 1,3 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam czy na zbiorniczku musi być napis "MIT SILIKAT" aby w zbiorniczku znajdował się woreczek z krzemianem? Czy też wychodziły zbiorniczki bez takiego napisu a z woreczkiem? A konkretniej czy zbiorniczek o oznaczeniu 80A121405Q ma taki woreczek? Pozdrawiam
-
- 2 odpowiedzi
- 897 wyświetleń
-
-
Ktoś kojarzy co w tym miejscu powinno być podpięte ? Zerwana wiązka z prawej strony powyżej klaksonu a poniżej reflektora ? Radar prawy ? Ktoś ma schemat kolorów i zdjęcie wtyczki ?
-
- 2 odpowiedzi
- 1,2 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
witam ma ktoś wiedze na temat zielonego menu np. jak dezaktywować Start/Stop itd
-
- 4 odpowiedzi
- 3,6 tys. wyświetleń
-
-
Witam Może ktoś posiada taki klucz do złodziejki belek dachowych? Oryginał Audi
-
- 4 odpowiedzi
- 4,8 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry, od niedawna jestem posiadaczem Audi Q5 i jeszcze nie wszystko ogarniam (nie posiadam instrukcji w języku polskim). W czasie jazdy na wyświetlaczu nad kierownicą pojawił mi się asysta kierowcy i za groma nie wiem, jak to zmienić, by z powrotem była typowa tablica okazujaca szybkość auta itp. wartości. Podejrzewam, że coś dotnąłem, a teraz nie jestem w stanie wrócić do stanu poprzedniego na tym wyswietlaczu. Bardzo proszę o pomoc, gdzie mam co przestawić.
-
- 0 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
-
-
Cześć mam Q5 z 2018 z kanady i oczywiście menu usa i france i pytanie moje czy istnieje mozliwość przekodowania za pomoca karty na polskie menu z obsluga glosowa ?
-
- 1 odpowiedź
- 792 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Od niedawna zaobserwowałem dziwne wibracje, drgania na kierownicy jak by zrywanie przyczepności przy zawracaniu (prawie maksymalny skręt) i to z niedużą prędkością. I to na oponach letnich jak i zimowych na których jeżdżę drugi sezon przy czym wcześniej tego problemu nie było.
-
- 1 odpowiedź
- 3,2 tys. wyświetleń
-