Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez koloboro,

Cześć, Czy jest jakaś sensowna opcja dorobienia drugiego kluczyka do Q5 USA czy zostaje tylko ASO? Pozdrawiam

2. Rozpoczęte przez SKALD79,

Witam, zrobiłęm przymiarke koł z zimowych na letnie i oto efekt......czy nie za wysoko ?zawiesznie posiadam standardowe 1BA koło zima 255/45/20 Lato 255/40/21

3. Witam czy na zbiorniczku musi być napis "MIT SILIKAT" aby w zbiorniczku znajdował się woreczek z krzemianem? Czy też wychodziły zbiorniczki bez takiego napisu a z woreczkiem? A konkretniej czy zbiorniczek o oznaczeniu 80A121405Q ma taki woreczek? Pozdrawiam

• 2 odpowiedzi
    • 897 wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez heroab,

Ktoś kojarzy co w tym miejscu powinno być podpięte ? Zerwana wiązka z prawej strony powyżej klaksonu a poniżej reflektora ? Radar prawy ? Ktoś ma schemat kolorów i zdjęcie wtyczki ?

5. Rozpoczęte przez Ryszard_J,

witam ma ktoś wiedze na temat zielonego menu np. jak dezaktywować Start/Stop itd

• 4 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez zientar,

Witam Może ktoś posiada taki klucz do złodziejki belek dachowych? Oryginał Audi

• 4 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez JerzyJan,

Dzień dobry, od niedawna jestem posiadaczem Audi Q5 i jeszcze nie wszystko ogarniam (nie posiadam instrukcji w języku polskim). W czasie jazdy na wyświetlaczu nad kierownicą pojawił mi się asysta kierowcy i za groma nie wiem, jak to zmienić, by z powrotem była typowa tablica okazujaca szybkość auta itp. wartości. Podejrzewam, że coś dotnąłem, a teraz nie jestem w stanie wrócić do stanu poprzedniego na tym wyswietlaczu. Bardzo proszę o pomoc, gdzie mam co przestawić.

• 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Thomasx,

Cześć mam Q5 z 2018 z kanady i oczywiście menu usa i france i pytanie moje czy istnieje mozliwość przekodowania za pomoca karty na polskie menu z obsluga glosowa ?

9. Rozpoczęte przez ArWi,

Od niedawna zaobserwowałem dziwne wibracje, drgania na kierownicy jak by zrywanie przyczepności przy zawracaniu (prawie maksymalny skręt) i to z niedużą prędkością. I to na oponach letnich jak i zimowych na których jeżdżę drugi sezon przy czym wcześniej tego problemu nie było.

• 1 odpowiedź
    • 3,2 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.