Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C6 (2004-2011)

Forum Audi A6 C6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Kubulek,

Witam, posiadam limuzynę c6 a6 z roku 2004.. ostatnim czasem wymieniałem łożysko z piasta w przednim kole. Podczas demontażu wyrwałem kabel z wtyczki absu.. Po złożeniu całego osprzętu jak i również po naprawieniu kabla absu(kable włożyłem w piny metalowe oraz wpiełem je w gniazdo) nie działa do tej pory Abs. Myślałem ze jak zakręca sie koła to zadziała ale jednak nic nie zmieniło, patrzyłem na bezpieczniki absu od strony kierowcy lecz wszystkie dobre. Proponujecie coś żeby zajrzeć? Możliwe ze koronka na łożysku jest wadliwa i nie odczytuje czujnik?

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez DUDI_AUDI_FAN,

Witam wszystkich posiadaczy audi siemanko, mam taki problem jestem młodym kierowcą bez doświadczenia ostatnio dałem dziadkowi do podłączenia akumulator dziadek pomylił plus z minusem spaliły się wszytskie bezpieczniki nie wiem co mam robić. gdyby ktoś mógł mi pomóc zapraszam do mnie adres podam priv po wszytskim zapraszam na herbatkę i dyskusję o audi a6 c6 pozdro wariaty z audi

• 0 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez wlodek15,

Mam pytanko czy ogarniał ktoś silnik TDI 1.9 do audi A6 C6. Chodzi mi o zgranie elektryki, żeby to ładnie działało.

• 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Kamila6c6,

Witam serdecznie, czy ktoś byłby miły i sprawdziłby mi logi dynamiczne?

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez czarek czarecki,

WITAM SERDECZNIE POTRZEBOWAL BYM SCHEMAT ELEKTRYKI A6 C6 2,0D RAZ ZE ZRZERA PRAD TERAZ JEBNOL ZACISK RECZNEGO I CALY CZAS PSZCZY SKRZYNIA MI WCHODZI W TRYB AWARYJNY WYCIAGAM JA KOMPEM Z PROBLEMU KONWEKTERA ZACZELA SIE BARDZIEJ SLIZGAC PANOWIE JAKIES RADY ?

• 1 odpowiedź
    • 2 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez LukaszHans,

Witam Państwa tu Wszystkich obecnych. Posiadam A6 C6 2009r z silnikiem BPJ 2.0 TFSI 170ps i problem polega na tym że na niskich obrotach do 2tys silnik pracuje na 3 cylindrach! Wymieniłem świece, zamieniłem cewki miejscami i zrobiłem pomiar ciśnienia w cylindrach jest Ok wszystko równiutko a klamot pracuje na 3 gary i zawsze nie pracuje na 1 cylinder , o co kaman?

• 1 odpowiedź
    • 2 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Nur3k,

Witam mam pytanko gdzie w trojmiescie mozna ogarnać tuning wizualny audi

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Megi1974,

Witam. Mam pytanie. Czy jest tu doświadczony miłośnik 4 kółek ze Śląska a dokładniej z okolic Gliwic, Rybnika, Katowic który pomógłby w przetestowaniu, rzuceniu fachowym okiem na egzemplarza przed jego zakupem???

• 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez KeramA6C6,

Dzień dobry, Proszę o rozkodowanie VIN WAUZZZ4F67N115812 świeżego nabytku. Może uczynny miłośnik Audi z dostępem do kompa serwisowego pomoże? Serdecznie pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 755 wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez FreeMan,

Witam W lipcu zakupiłem audi a6c6 2006r 2.7tdi Zarówno podczas oględzin jak I podczas 4 miesięcy użytkowania nie było żadnych problemów. Gdy zrobiło się zimno, samochód przestał odmawiać współpracy. Podczas przekrecania kluczyka zapalają się kontrolki (żółta spirala, abs, esp, błąd świateł I hamulcy) samochód kręci Ale nie odpala. Dopiero po kilkunastu minutach prób gaśnie kontrolka spirali I wtedy samochód odpala. Świece żarowe zostały wymienione 2tyg temu I przez te 2 tygodnie był okej. Miał ktoś taki problem? Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

• 0 odpowiedzi
    • 606 wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez mkca,

Witam. Posiadam autko z 2024 roku A6 C8 Avant 299 km hybryda, Zakupiłem niedawno na felgach 21" . Próbuje czujnikiem Autel TS508WF sczytać czujniki ciśnienia w kołach 21". Urządzenie nie odczytuje parametrów czujników na wszelkich możliwych ustawieniach dla Audi A6 z 2024 roku. Czujniki w innych autkach wykrywa. Czy ktoś ma wiedzę, czy koła 21" w Audi A6 mają, czy nie mają czujników TPMS i działają podobnie jak w Audi A7 ? Pozdrawiam klubowiczów

12. Rozpoczęte przez Limuzyna 09,

Mam problem z obrotami silnika skaczą mi co jakiś czas bez różnicy czy zimny czy ciepły audi a6 c6 2.0 TDI 170

• 0 odpowiedzi
    • 464 wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez Gromek_7,

Witam, Czy mógłby ktoś się podzielić jeśli posiada instrukcję wymiany rozrządu w 4.2 BAT? Z góry dzięki

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.