Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C6 (2004-2011)

Forum Audi A6 C6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Krawiec,

Witam. Planuję wymienić olej w swojej zabawce, tylko nie wiem na jaki. Jaki polecacie i ile tego oleju ? Audi A6 C6 allroad 2011 2.7 TDI

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez DUDI_AUDI_FAN,

Witam wszystkich posiadaczy audi siemanko, mam taki problem jestem młodym kierowcą bez doświadczenia ostatnio dałem dziadkowi do podłączenia akumulator dziadek pomylił plus z minusem spaliły się wszytskie bezpieczniki nie wiem co mam robić. gdyby ktoś mógł mi pomóc zapraszam do mnie adres podam priv po wszytskim zapraszam na herbatkę i dyskusję o audi a6 c6 pozdro wariaty z audi

• 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez wlodek15,

Mam pytanko czy ogarniał ktoś silnik TDI 1.9 do audi A6 C6. Chodzi mi o zgranie elektryki, żeby to ładnie działało.

• 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Kamila6c6,

Witam serdecznie, czy ktoś byłby miły i sprawdziłby mi logi dynamiczne?

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez LukaszHans,

Witam Państwa tu Wszystkich obecnych. Posiadam A6 C6 2009r z silnikiem BPJ 2.0 TFSI 170ps i problem polega na tym że na niskich obrotach do 2tys silnik pracuje na 3 cylindrach! Wymieniłem świece, zamieniłem cewki miejscami i zrobiłem pomiar ciśnienia w cylindrach jest Ok wszystko równiutko a klamot pracuje na 3 gary i zawsze nie pracuje na 1 cylinder , o co kaman?

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez czarek czarecki,

WITAM SERDECZNIE POTRZEBOWAL BYM SCHEMAT ELEKTRYKI A6 C6 2,0D RAZ ZE ZRZERA PRAD TERAZ JEBNOL ZACISK RECZNEGO I CALY CZAS PSZCZY SKRZYNIA MI WCHODZI W TRYB AWARYJNY WYCIAGAM JA KOMPEM Z PROBLEMU KONWEKTERA ZACZELA SIE BARDZIEJ SLIZGAC PANOWIE JAKIES RADY ?

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Nur3k,

Witam mam pytanko gdzie w trojmiescie mozna ogarnać tuning wizualny audi

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Megi1974,

Witam. Mam pytanie. Czy jest tu doświadczony miłośnik 4 kółek ze Śląska a dokładniej z okolic Gliwic, Rybnika, Katowic który pomógłby w przetestowaniu, rzuceniu fachowym okiem na egzemplarza przed jego zakupem???

• 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez KeramA6C6,

Dzień dobry, Proszę o rozkodowanie VIN WAUZZZ4F67N115812 świeżego nabytku. Może uczynny miłośnik Audi z dostępem do kompa serwisowego pomoże? Serdecznie pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 624 wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez mkca,

Witam. Posiadam autko z 2024 roku A6 C8 Avant 299 km hybryda, Zakupiłem niedawno na felgach 21" . Próbuje czujnikiem Autel TS508WF sczytać czujniki ciśnienia w kołach 21". Urządzenie nie odczytuje parametrów czujników na wszelkich możliwych ustawieniach dla Audi A6 z 2024 roku. Czujniki w innych autkach wykrywa. Czy ktoś ma wiedzę, czy koła 21" w Audi A6 mają, czy nie mają czujników TPMS i działają podobnie jak w Audi A7 ? Pozdrawiam klubowiczów

11. Rozpoczęte przez FreeMan,

Witam W lipcu zakupiłem audi a6c6 2006r 2.7tdi Zarówno podczas oględzin jak I podczas 4 miesięcy użytkowania nie było żadnych problemów. Gdy zrobiło się zimno, samochód przestał odmawiać współpracy. Podczas przekrecania kluczyka zapalają się kontrolki (żółta spirala, abs, esp, błąd świateł I hamulcy) samochód kręci Ale nie odpala. Dopiero po kilkunastu minutach prób gaśnie kontrolka spirali I wtedy samochód odpala. Świece żarowe zostały wymienione 2tyg temu I przez te 2 tygodnie był okej. Miał ktoś taki problem? Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

• 0 odpowiedzi
    • 367 wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez Limuzyna 09,

Mam problem z obrotami silnika skaczą mi co jakiś czas bez różnicy czy zimny czy ciepły audi a6 c6 2.0 TDI 170

• 0 odpowiedzi
    • 245 wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez Gromek_7,

Witam, Czy mógłby ktoś się podzielić jeśli posiada instrukcję wymiany rozrządu w 4.2 BAT? Z góry dzięki

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.