Audi A6 C6 (2004-2011)
Forum Audi A6 C6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
113 tematów w tym forum
-
Witam. Planuję wymienić olej w swojej zabawce, tylko nie wiem na jaki. Jaki polecacie i ile tego oleju ? Audi A6 C6 allroad 2011 2.7 TDI
-
- 0 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich posiadaczy audi siemanko, mam taki problem jestem młodym kierowcą bez doświadczenia ostatnio dałem dziadkowi do podłączenia akumulator dziadek pomylił plus z minusem spaliły się wszytskie bezpieczniki nie wiem co mam robić. gdyby ktoś mógł mi pomóc zapraszam do mnie adres podam priv po wszytskim zapraszam na herbatkę i dyskusję o audi a6 c6 pozdro wariaty z audi
-
- 0 odpowiedzi
- 2,5 tys. wyświetleń
-
-
Mam pytanko czy ogarniał ktoś silnik TDI 1.9 do audi A6 C6. Chodzi mi o zgranie elektryki, żeby to ładnie działało.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,4 tys. wyświetleń
-
-
Witam serdecznie, czy ktoś byłby miły i sprawdziłby mi logi dynamiczne?
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-
-
Witam Państwa tu Wszystkich obecnych. Posiadam A6 C6 2009r z silnikiem BPJ 2.0 TFSI 170ps i problem polega na tym że na niskich obrotach do 2tys silnik pracuje na 3 cylindrach! Wymieniłem świece, zamieniłem cewki miejscami i zrobiłem pomiar ciśnienia w cylindrach jest Ok wszystko równiutko a klamot pracuje na 3 gary i zawsze nie pracuje na 1 cylinder , o co kaman?
-
- 1 odpowiedź
- 1,9 tys. wyświetleń
-
-
WITAM SERDECZNIE POTRZEBOWAL BYM SCHEMAT ELEKTRYKI A6 C6 2,0D RAZ ZE ZRZERA PRAD TERAZ JEBNOL ZACISK RECZNEGO I CALY CZAS PSZCZY SKRZYNIA MI WCHODZI W TRYB AWARYJNY WYCIAGAM JA KOMPEM Z PROBLEMU KONWEKTERA ZACZELA SIE BARDZIEJ SLIZGAC PANOWIE JAKIES RADY ?
-
- 1 odpowiedź
- 1,9 tys. wyświetleń
-
-
Witam mam pytanko gdzie w trojmiescie mozna ogarnać tuning wizualny audi
-
- 0 odpowiedzi
- 1,9 tys. wyświetleń
-
-
-
Dzień dobry, Proszę o rozkodowanie VIN WAUZZZ4F67N115812 świeżego nabytku. Może uczynny miłośnik Audi z dostępem do kompa serwisowego pomoże? Serdecznie pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 624 wyświetleń
-
-
Witam. Posiadam autko z 2024 roku A6 C8 Avant 299 km hybryda, Zakupiłem niedawno na felgach 21" . Próbuje czujnikiem Autel TS508WF sczytać czujniki ciśnienia w kołach 21". Urządzenie nie odczytuje parametrów czujników na wszelkich możliwych ustawieniach dla Audi A6 z 2024 roku. Czujniki w innych autkach wykrywa. Czy ktoś ma wiedzę, czy koła 21" w Audi A6 mają, czy nie mają czujników TPMS i działają podobnie jak w Audi A7 ? Pozdrawiam klubowiczów
-
- 0 odpowiedzi
- 485 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam W lipcu zakupiłem audi a6c6 2006r 2.7tdi Zarówno podczas oględzin jak I podczas 4 miesięcy użytkowania nie było żadnych problemów. Gdy zrobiło się zimno, samochód przestał odmawiać współpracy. Podczas przekrecania kluczyka zapalają się kontrolki (żółta spirala, abs, esp, błąd świateł I hamulcy) samochód kręci Ale nie odpala. Dopiero po kilkunastu minutach prób gaśnie kontrolka spirali I wtedy samochód odpala. Świece żarowe zostały wymienione 2tyg temu I przez te 2 tygodnie był okej. Miał ktoś taki problem? Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
-
- 0 odpowiedzi
- 367 wyświetleń
-
-
Mam problem z obrotami silnika skaczą mi co jakiś czas bez różnicy czy zimny czy ciepły audi a6 c6 2.0 TDI 170
-
- 0 odpowiedzi
- 245 wyświetleń
-
-
Witam, Czy mógłby ktoś się podzielić jeśli posiada instrukcję wymiany rozrządu w 4.2 BAT? Z góry dzięki
-
- 0 odpowiedzi
- 104 wyświetleń
- 1 obserwujący
-