Brembomen Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam was serdecznie .Mam pytanie odnośnie kompresora klimatyzacji mianowicie,czy jest on rozbieralny w sensie wymiany łożyska w nim . Czy po-prostu lepiej wymienić całą ? Niestety klękła ....i zmuszony jestem ją wymienić . Sama klima po około trzech miesiącach poszła....... teraz na okres zimowy jest mi zbędna ale strasznie hałasuje rolka i nie jestem pewny czy nie pociągnie czegoś dalej .... stąd pytanie.Może poradzicie . I oczywiście jestem zainteresowany kupnej takowej ,Audi a4 b6 1.9 2004r AVF pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Naturalnie że jest rozbieralna. Potrzreba tez sprawdzić po wymontowaniu stan łożysk także w kolę pasowym i stan tkz gumek sprzęgła lub jednej dużej gumy w zależności od typu sprężarki. Masz jej oznaczenie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brembomen Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jutro sprawdzę i napiszę tylko nie wiem dokładnie gdzie tych oznaczeń szukać mam tylko nadzieję że nie są poukrywane ale ... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jak ściągniesz osłonę silnika to sprężarkę widać jak na dłoni na nim jest naklejka i pisze wszystko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brembomen Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam ponownie ,sory że taki odstęp czasowy ale ....więc wracając do kompresora udało mi się wyczytać ,Denso 02 F 09830 .Proszę napisz czy sama wymiana jest na tyle skomplikowana że lepiej oddać auto do mechanika ??? czy raczej ..dzięki pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Tylko to? Nie na jakiejś nr fabrycznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi