Meryl Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Już od jakiegoś czasu noszę się z zakupem VAGa na własne potrzeby. Czy możecie mi powiedzieć jaką wersję najlepiej kupić i gdzie ?Samochody jakie potrzebuję obsługiwaćAudi A4 B6 2003- głównieAudi A6 C6 2005VW golf V 2005VW golf V 2008Skoda octavia 2010Czy jest jakaś uniwersalna wtyczka do tych modeli?Dziekuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Tak Klon vcdsa najlepiej juz w wersji 11.x Jak cos namiary na PW I wszystkie autka Twoje.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamech Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Cześć! No wiec otrzamałem ten ??? kabel chyba VAG002 z napisem na wtyczce OBDII a na woreczku foliowym VCDS 11.3 EN. Na programie beta 11.3 nie ruszył na 10.64 jest niby O.K. tzn kabel rozpoznany interfejs działa ale nie idzie zrobic autoscanu tzn rusza i wywala komunikat ze brak interfejsu i zatrzymuje skanowanie. W sumie nie wiem czy to jest własciwy kabel do magistrali CAN czy jakis zmodyfikowany zwykły obdII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jeżeli wszystko zainstalowałeś zgodnie z instrukcją i z instalkami z ich chomika...sprawdź po podłączaniu w zakładce About, czy świeci na zielono i masz wersję full. Jeśli nie skontaktuj się ze sprzedawcą.... Mam ten kabel chyba z rok i działa bez awaryjnie obojętnie jaki to model auta po Canie czy nie..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekzkk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pozwólcie, że odświerzę temat. Stałem się właśnie posiadaczem A4 B6 z 2003 roku i myślę o zakupie kabelka, którym mógłbym "zajmować się" moim nowym nabytkiem. To o czym myślę to aktywowanie dodatkowych modułów (parktronik, fotele z pamięcią ustawień, tv free, etc). Czy coś takiego - http://allegro.pl/vag-k-can-liczniki-pin-immo-off-kluczyki-full-diag-i3301336207.html - załatwi sprawę, czy wyrzucę pieniądze w błoto? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi