skrecior7 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam wszystkich mam dwa pytania jestem posiadaczem audi a4 b6 silnik 1.9 tdi 131 konipierwsze pytanie jaki olej leje sie do tego silnika z tego co doczytałem to 5w30 ale nie jestem pewien prosze o potwierdzeniedrugie pytanie jaki roztaw srób ma audi a4 b6 z tego co tez sie dowiedziałem to 5x112 ale nie jestem pewien i czy felgi np od a4 b5 beda pasować do a4 b6Dzieki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 1.http://www.auditimes.pl/topic/473-jaki-olej-do-silnika-tdi/2.tak3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrecior7 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Następnym razem przed założeniem nowego tematu, spróbuj skorzystać z opcji szukaj - ten był już poruszany na forum, dlatego go zamykam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi