edison22 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 witam.Posiadacie moze jakies strony gdzie za darmo mozna uzyskac informacje o nr Vin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Co chcesz znaleźć konkretnie po Vinie? historię, wyposażenie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manekm7 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 dolaczam sie do pytania. ja bym chcial sie dowiedziec historie auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dla mnie poznanie historii danego auta jak już jestem jestem jego właścicielem zupełnie mija się z celem... Po co masz się np dowiedzieć że licznik jest nie ok jakaś poważna naprawa blacharska itp..... Co innego jak zamierzasz kupić dany egzemplarz.Ot pierwsza lepszy link z alle... http://allegro.pl/sprawdz-przebieg-historia-vin-audi-vw-skoda-seat-i2853261090.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dobry link Nigdy nie ma nic za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi