romualdinjo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów.W moim sportbacku chciałbym sobie zamontować podgrzewany wkład lewego lusterka, ale nie wiem jak podłączyć kabelki (przewody) od podgrzewania. Kabelki mam wyprowadzone trzy. Dwa z równymi wtykami, a trzeci z trochę innym. Kolorów nie pamiętam.Natomiast w nowym wkładzie(kupionym na allegro) są tylko dwa styki.Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić od czego jest ten trzeci przewód i ewentualnie gdzie go podłączyć ?Niestety nie wiem jak był podłączony ten stary wkład, bo auto kupiłem po kolizji i go poprostu nie ma, a nie chcę demontować prawego lusterka, żeby czegoś nie połamać.Dodam, że lusterka mam ustawiane elektrycznie.Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Podłacz ten wkład pod te dwa przewody z identycznymi końcówkami... Trzeci przewód hmmm? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romualdinjo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Podłacz ten wkład pod te dwa przewody z identycznymi końcówkami... Trzeci przewód hmmm?Ten trzeci przewód właściwie składa się dwóch przewodów połączonych jednym wtykiem. I właśnie nie wiem co z nim zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A ten trzeci nie jest przypadkiem do elektrycznego składania lusterka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romualdinjo Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A ten trzeci nie jest przypadkiem do elektrycznego składania lusterka?Też już tak myślałem. Tylko, że w takim razie prawe lusterko by mi się składało, a się nie składa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Też już tak myślałem. Tylko, że w takim razie prawe lusterko by mi się składało, a się nie składa. A na przełączniku w drzwiach masz opcję składania? Może pociągnięta jest tylko instalacja i niewielkim kosztem będziesz mógł, samodzielnie sobie zrobić takiego moda. Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romualdinjo Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A na przełączniku w drzwiach masz opcję składania? Może pociągnięta jest tylko instalacja i niewielkim kosztem będziesz mógł, samodzielnie sobie zrobić takiego moda. PzdrNiestety nie mam takiej opcji. Chyba z ciekawości zdemontuje to prawe lusterko i zobaczę czy tam też są trzy kable wyprowadzone i ewentualnie gdzie ten trzeci jest podłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakesz Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Miałem podobny przypadek i trzeci przewód był właśnie od składania lusterek elek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi