SiDo Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam, niedawno kupiłem kabelek Vag-K+Can. Nie chce dłubać, zmieniać przebiegów czy coś, po prostu w razie jakiegoś przypadku odczytać błąd i mam małe pytanie czy A4 B6 z 2003r. da rade odczytywać błędy programem Vag K+can commander 1.4 ? czy musze zaopatrzyć sie w jakiś inny ? Pozdrawiam. Jeśli nie w tym dziale to bardzo przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Siema. Ja korzystam z VAG-COM Release 311-2, Polski VAG 4.9 i VWTOOL. Bo czasem nie mogę się połączyć z niektórymi modułami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1973 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam! Ja mam zamiar kupić skaner VAG 5053 PL i nie wiem czy warto wydać dwie stówki na to urządzenie.Może ktoś ma jakieś doświadczenie z tym skanerem?Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie lepiej Vcdsa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1973 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki. A moze podesłał byś jakiś link z propozycją,najlepiej coś w j.polskim i pod win.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W PL to ewentualnie pliki label sobie podmień kodowań czy adaptacji... Sam fejs jest w EN. No chyba że chcesz oryginał ponad 1000złKlon to wydatek około 150złLinków żadnych nie wysyłam bo pełno tego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1973 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc, przemyślę i na coś się zdecydujęPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi