bobo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam!Od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b6 1.8turbo 150km.Dzisiaj zauważyłem że na nalepce w bagażniku mam oznaczenie silnika AVJ,a na silniku BFB.Co to oznacz?Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Prawdopodobnie masz wymieniony silnik... BFB to silnik 1.8T 163KM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sully Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Bobo, mam identyczny przypadek jak Ty, a mianowicie w komorze przy kole zapasowym, pod maską przy kielichu i w książce serwisowej wiednieje kod AVJ, a na głowicy silnika ARG czy jakoś tak. Wymieniona byla głowica i tyle. Jeżeli auto jeździ i nie wydaje dziwnych dźwięków proponuję cieszyć się jazdą i zapomnieć o tym fakcie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi