krzysiekg65 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Chciałem dzisiaj zraportować posta i dostałem takie info: 1
michał YaGODA Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Napisz Krzysiek o jakiego posta chodziło - wtedy dokładnie zbadam sprawę... Pozdrawiam
krzysiekg65 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Dokładnie ostatni post w tym temacie (widzę że już dostał ostrzeżenie) 2
michał YaGODA Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Dzięki Krzysiek za zauważenie problemu - został on już rozwiązany i można już wysyłać raporty Pozdrawiam 1
krzysiekg65 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Niestety (albo i stety ) ten komunikat oznacza, że serwer jest przeciążony zbyt dużym ruchem na forum. Chyba wkrótce trzeba będzie rozejrzeć się za lepszym serwerem... Pozdrawiam Ostatnio znowu pokazuje mi się że serwer jest przeciążony (ale jesteśmy popularni )
michał YaGODA Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Pomimo, że od pewnego czasu jesteśmy na nowym, bardziej wydajnym serwerze, to i tak coraz częściej nasza maszyneria dostaje zadyszki... Cóż... za popularność trzeba płacić... Pozdrawiam
szynszylek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Od dłuższego czasu dostaję powiadomienia na pocztę o nowych PW na forum, ale nowe PW to nie są (09.02)- stare wiadomości, nowe powiadomienia wysyłane z portalu. Nie chcę odznaczać powiadomień w profilu, bo to przydatna rzecz. O co kaman?
michał YaGODA Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Sprawdź Szynszylek, czy w opcjach powiadomień masz tak skonfigurowane ustawienia jak na poniższych screenach: Pozdrawiam
szynszylek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Rozumiem, że chodzi o adres email ... dokładnie takowe ustawienia posiadam
michał YaGODA Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 W takim razie Szynszylek skoro masz takie ustawienia jak na powyższych screenach, to nie wiem o co chodzi U mnie przy takiej konfiguracji wszystko jest OK. Jak dowiem się czegoś więcej to oczywiście dam znać Pozdrawiam
krzysiekg65 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 To chyba nie jest zamierzony wygląd forum (??) Jeśli tak to jestem na nie
michał YaGODA Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 U mnie wszystko jest ok... Oto dowód:Pozdrawiam
krzysiekg65 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Kolejny błąd/niedopatrzenie, chciałem "promować do artykułu" - http://www.auditimes.pl/topic/745-najciekawsze-modele-audi-na-genewa-2011/ I wyskoczyło takie info: Edytowane 6 Marca 2011 przez krzysiekg65 1
michał YaGODA Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 To nie jest błąd ani niedopatrzenie - po prostu użytkownicy nie mają takiej możliwości... Pozdrawiam
krzysiekg65 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 To nie jest błąd ani niedopatrzenie - po prostu użytkownicy nie mają takiej możliwości... Pozdrawiam A, to taki bajer
krzysiekg65 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) No to po zmianie wyglądu widzę błędów nie mało kilka które zauważyłem na pierwszy rzut oka:1. Nie mogę wgrać avatara/zdjęcia, nie ma nawet informacji z tym ile maksymalnie może to ważyć2. Nie mogę nic w Boxie napisać3. Dane w profilu o samochodzie się źle wyświetlają4. Nie widać przyznanych pkt reputacjiEDIT5. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera się obrazek z miniaturki i właściwe foto na innej karcie Edytowane 27 Lipca 2011 przez krzysiekg65 2
michał YaGODA Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 1. Nie mogę wgrać avatara/zdjęcia, nie ma nawet informacji z tym ile maksymalnie może to ważyć1. Avatar jak najbardziej można wgrać. Maksymalny rozmiar to 200 na 300 px i 50 KB 2. Nie mogę nic w Boxie napisać2. Shoutbox już "naprawiony" 3. Dane w profilu o samochodzie się źle wyświetlają3. Na razie nie wiem w czym tkwi problem, ale postaram się go jak najszybciej rozwiązać.4. Nie widać przyznanych pkt reputacji4. Od teraz już widać. przy okazji dodam, że zamiast dodawania punkcików, zaadaptowany został system "Lubię to" znany z Facebooka Po kliknięciu na lubię to, zwiększa się liczba punktów reputacji danego użytkownika.5. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera się obrazek z miniaturki i właściwe foto na innej karcie5. Prawdopodobnie błąd skryptu.Dzięki Krzysiek za cenne uwagi!!! Oczywiście jak wyłapiecie jakieś błędy to czekam na więcej Pozdrawiam
krzysiekg65 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Napisałem temat http://www.auditimes.pl/topic/1017-audi-city-e-tron-concept-przylapany-w-berlinie/page__pid__6178#entry6178 i chciałem zedytować post i pousuwać te odstępy ale mimo edycji dalej są 1
michał YaGODA Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Napisałem temat http://www.auditimes..._6178#entry6178 i chciałem zedytować post i pousuwać te odstępy ale mimo edycji dalej są Niestety Krzysiek jest to błąd skryptu - na dniach ma wyjść jego aktualizacja, rozwiązująca ten problem. Możesz to poprawić wybierając w edytorze tekstu opcję Toogle editing mode ręcznie usuwając tagi. Pozdrawiam 1
krzysiekg65 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ok, zrobię to tak jak piszesz
krzysiekg65 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 I znowu w tym temacie powracam ja Dziś przyczepię się do danych w profilu Tak dopiero teraz zobaczyłem przeglądając profil że pod hasłem silnik są do wyboru rodzaje zasilania Nie lepiej by było zamiast "Silnik" dać zasilanie, albo rodzaj zasilania, bo silnik LPG chyba nie istnieje 1
michał YaGODA Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 I znowu w tym temacie powracam ja Dziś przyczepię się do danych w profilu Tak dopiero teraz zobaczyłem przeglądając profil że pod hasłem silnik są do wyboru rodzaje zasilania Nie lepiej by było zamiast "Silnik" dać zasilanie, albo rodzaj zasilania, bo silnik LPG chyba nie istnieje Poszedłem na kompromis i zmieniłem na: Silnik: Benzyna + LPG. Dzięki za uwagę Krzysiek 1
krzysiekg65 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to znów ja, i znów się przyczepię Aktualizujemy działy:+ A6 c7 Allroad+ A1 Sportback 1
michał YaGODA Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dzięki Krzysiek za cenne uwagi - zmiany oczywiście wprowadzone...
Rekomendowane odpowiedzi