Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam na imię Darek od 3 miesięcy jeżdżę audi a4 b5 1.9 tdi 90 wersja silnika 1z 

Opublikowano

Witam mam na imię Kamil worze się audi a3 xD (nie do końca się worze bo dopiero robię prawo jazdy ) nie znam się zbytnio na samochodach wiec zarejestrowałem się na tym forum. Pozdrawiam wszystkich do zobaczenia na drodze naszymi audi :).

Opublikowano

Witam, 

Jestem Piotr , od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 c7 rocznik 2013 , 2 litry , 170 koni , diselek

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Hej

Pizdro, pizdro z Norwegii.

M.

ps. ...audik oczywiscie w dieslu :D

Edytowane przez falconlow
Opublikowano

Witajcie;

Jestem Artur  mieszkam w Szczecinie i jestem wielkim miłośnikiem dwóch niemieckich marek - Audi i VW .

Obecnie po skasowaniu zbieram na nowy wózek

Pozdrawiam

armon

Opublikowano

Cześć, w przyszłym tygodniu odbieram Audi i wtedy w pełni dołączę do grona Audi maniaków. Póki co czekam niecierpliwie i czytam, żeby się nie zagubić jak wsiądę ;)

Opublikowano

Witam wszystkich :) Na imię mam Mariusz (dla znajomych Mundek) Mieszkam w okolicach Przemyśla. Audi 3 8L posiadam od miesiąca :) 

Wszystkich serdecznie pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Posiadam A4 b6 z silnikiem 1.8T.

POZDRAWIAM Grzegorz

Opublikowano

Witam miłośników Audi. 

Mam na imię Jacek. Od 11 lat mieszkam w UK. Od niedawna mam Audi A4 S-line z 2005r. Przebieg około 110000 km.

Opublikowano

Witam

Na imie mam Paweł jestem z Bytomia aktualnie A4 Avant Q 2.0TFSI mam nadzieje ze dzieki forum moja wiedza o samochodach wzrosnie :) 

Pozdrawiam !!

Opublikowano

witam wszystkich.

moja zabawka to niedawno nabyte a8 d2 4.2 310km. -zobaczymy co to za auto... (spełnione ,dawne marzenie)^_^