Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jestem Monika z Gdańska od prawie 3 lat posiadam audi a4 b7 w kombi z 2007, pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam

Nazywam się Kamil, mieszkam we Wrocławiu.

Jeżdzę Audi A4B6

Opublikowano

Witam wszystkich na forum. Aktualnie posiadam mitsubishi carisma ale w tym roku planuje kupić wymarzoną Audiczke :) 

Opublikowano

Siemka jestem Przemo, od 2 dni użytkownik audi tt 1.8 turbo dlubniete przez firmę ABT na 200 koni. ....z ok. Katowice dzięki za przyjęcie do forum. Pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Andrzej i od maja 2018 r jestem posiadaczem AUDI A3 8L. Miałem wcześniej trzy samochody, ale AUDI to inna jakość. Tutaj chciałbym się o nim więcej dowiedzieć.

Pozdrawiam wszystkich z Jaworzna.

Opublikowano

Bartek

A8 D4 2014 4.2 Tdi

Niech moc bedzie z wami :)

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów i Administratora!!!

Mam na imię Barbara i poruszam się w A6C5 1,8T z 1998 roku (biała perła:-). 

Pozdrowienia!!!

Opublikowano

Cześć

nazywam się Sebastian i mam nadzieje że będę w krótce posiadaczem audi a6 3,2 v6 :)

Opublikowano

Witam

Poszukuje swojej wymarzonej a3

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć, Mam na imie Mariusz , mieszkam w małej miejscowosci 25 km o Bydgoszczy , własnie stałem sie posiadaczem audi a4 b7 2006 r 1.9 TDI

Opublikowano

Witam.
Jestem Adam, jeżdżę Audi A8 D2, pochodzę z woj. śląskiego 
Pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam na imię Mateusz. Jeżdżę Audi A4 B5.

Opublikowano

mam na imię Marek

od 2005 roku jestem posiadaczem Audi obecnie A6C7 3.0 Tdi 

Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych użytkowników Audi. Mam na imię Piotr. Posiadam od 4 lat Audunie 1.8T 163KM BFB. Jestem z okolicy Radomia. Pozdrawiam wszystkich ciepło

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów , jestem posiadaczką czarnego kombolota A4 B7 (kombi) fotki i opisik wstawie w weekend , ogólnie interesuje sie motoryzacją  a Audi  w szczególności 

Pozdrawiam Chanelka ;)

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam mam q7 z 2007 r, pozdrawiam wrzystkich

Opublikowano

Witam wszystkich fanów audi

Pizdrawiam Michał

Opublikowano

Witam. 

Jacek, jestem z Orzesza jeżdżę Audi A6 C6 2.0Tfsi 170km

Opublikowano

Witam

Jezdżę Q7 z 2008r

Opublikowano

Paweł...Audi A5 2.0 TDI

Opublikowano

Witam z tej strony Tomek , posiadam Audi A6 C5 1.8 T. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Siemanko. Jestem Paweł od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a7 3.0 2015 320 KM, wcześniej śmigałem renault z 2002 wiec mam nie mały przeskok. Pozdrawiam wszystkich fanów audi :) 

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

witam

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam jestem Piotr i jeżdze audi a4 b8 avant z 2008 r dieslu 

Opublikowano

Cześć, jestem Krzysztof. Od pół roku mam A6 C7, 2.0D. To moje pierwsze Audi (zawsze musi być ten pierwszy raz :)).  Zawód - Inżynier budowlany.  Pozdrawiam grupowiczów.