Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim. Mam na imie Pawel. Posiadam Audi A6 c7 od 2 tygodni. Nigdy wczesniej nie mialem Audi i chcialem sie jak najwiecej dowiedziec o tym aucie 

Opublikowano

Witam z Podkarpacia

Dołączyłem do klubu miłośników Audi - od kilku dni Audi Q5. Trochę wiedzy z pewnością się przyda...

Opublikowano

Witam. 

Jeżdżę Toyotą Corollą. Ale wkrótce będę jeździł S3. 

Pozdrawiam z Wrocławia. 

Opublikowano

Cześć jestem Dawid

Od roku mam Audi A4 b7 2.0 ALT

A dziś kupiłem Audi A6 C7 2.0 TDI

Opublikowano

Witam, mam na imię Fabian, jestem z okolic Częstochowy, handluję używanymi częściami do Audi jak również samochodami (pewnie sporo tu moich klientów;)). Obecnie do użytku posiadam:

A8 LANG FL 4,2TDI 2016 385KM

A6 2,7T 2002 ~400KM

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imię Karol. od 6 lat jeżdżę audi a6 c5 a od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem audi q7 z 2007 roku 

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich na tym forum jestem Andrzej moje auto to audi a6 c6 benzyna 2.0 tfsi 2007 mam go ponad trzy lata i ciągle coś ulepszam teraz system multimedialny mmi 2g high

Opublikowano

Witajcie,

Mam na imię Jakub. Nie mam jeszcze swojego Audi, ale planuję wkrótce kupić pierwsze. Moje wymarzone to A5 2-giej generacji, 252km TFSI quattro.

Opublikowano

Witam mam na imię Irek i jestem posiadaczem audi q5 mieszkam w Kwidzynie

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich , mam na imię Krzysztof i od paru dni jestem posiadaczem audi A3 8p 2012 rok 

Edytowane przez Krzywoj1975
Opublikowano

Jako nowy forumowicz - Witam Wszystkich

Nazywam sie Tomasz

Od paru ciesze sie Q3 2TDI quattro, po wymuszonej przesiadce z Mitsubishi ASX.

Mieszkam w UK

Zapisalem sie na forum bo mam nadzieje na zdobycie rzetelnych informacji o tym samochodzie .

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam wszystkich .Mam na imię Darek od miesiąca jestem posiadaczem Audi Q 5 8R 2,0TDI 170 km S tronic. Samochód zaniedbany przez poprzedniego właściciela i pragnę go doprowadzić do porządku :)

Mam nadzieje ,że znajdę tu pomoc!

Opublikowano

Cześć, z tej strony Piotr.

Śmigam Audi A6 C5 6V 2,4 benzynka + gaz. Rocznik 1999 :) Najechane już ponad 430 000 i dalej jest OK.

Teraz zakupiłem Audi A4 B6 2,0 TDI z 2011 r. Też jest super.

Pozdrawiam wszystkich :) 

Opublikowano

Witam serdecznie nazywam się Emil posiadam AUDI A6 C7. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki Audi :) 

Opublikowano

Cześć nazywam się Marcin pochodzę  z Gryfina woj zachodniopomorskiego jestem miłośnikiem 4ringów od ładnych paru lat swoją przygodę zacząłem z a6c5 2.5tdi :bn:

Opublikowano

Witam z Holandii,od 3 mc posiadam Audi A3 8v r.2013, silnik1,4 benzyna.Autko jest super a ja jestem laikiem w sprawach technicznych.Cieszę się że dołączyłam do grupy.Mam nadzieję że wiele ciekawych rzeczy dowiem się korzystając z Waszej wiedzy i doświadczenia.Pozdrawiam wszystkich Ewa

Opublikowano

Witam Szanowne Grono Użytkowników samochodów Audi. Sam mam Audi 5000s. Audi A4B5 w quattro i ostatnio Audi TT 8n roadster 1.8 T, 180kM.