Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry

Właśnie kupiłem Audi Q5 z 2011. Po pierwszym dniu jestem zadowolony z jazdy i nieco oszołomiony opcjami menu.

Niestety w obcych językach. Chciałbym nauczyć się korzystania ze wszystkich możliwości mojego AUDI.

Mam nadzieję że forum będzie pomocne.

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam, nazywam się Marcin i jutro jadę kupić a5.

Opublikowano

Siema właśnie zakupiłem Audi a5 coupe 2013 tfsi black edition 

Opublikowano

Witam. Pawel - posiadam a5 2018.

Opublikowano

Witam wszystkich Audimaniaków, po paru latach przerwy wracam do grona VAG

Opublikowano

Hej,

z tej strony Marek - właściciel Audi A5 S-line 2010 3.0tdi quattro

Opublikowano

Witam!

Andrzej,posiadam A3 8P .Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć Wszystkim! Kiedyś już miałem tutaj konto, bo jeździłem Audi A3 2008. Tym razem wracam na forum, bo Audi na dniach znów zagości w moim garażu. Konkretniej, będzie to Q3 Sportback 45 TFSI z 2020 roku :) pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam, nazywam się Jakub.
Jestem nowym nabywcą Audi.
Kupiłem kilka dni temu A5 2.0 TFSI 230 koni S-Tronic z 2016 roku.
Będę szukał tutaj pomocy.

Opublikowano

Witam. Jestem Krzysiek. Mieszkam w Niemczech, obecnie nie posiadam auta - jeździłem Alfa Romeo GT, natomiast jestem na etapie kupowania Audi S5. 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam mam na imie robertjeżdże audi a6 c5 2,4v6 2000 r.avant,pochodze z makowa maz. pracuje w warsztacie samochodowym (lakiernik)

Opublikowano

Witam,

od wczoraj jestem uzytkownikiem Q5  i na razie na 3 miesiace.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczow 

Opublikowano

Witam nazywam się Wojtek 

jjeżdzę audi a3 8p

Jestem spawaczem 

Opublikowano

Hej,

Tu Jacek, właśnie zakupiłem Q5 z 2017 (modelowy) z USA witam wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich, tu Paweł z Lublina, jeżdżę a8 d4 4.2tdi

pozdrawiam

Opublikowano

Witam posiadam od niedawna Audi A6 C6 3.0V6 2010 Quattro zaweszenie pneumatyczne .

Jak zaprogramować fotele z pamięcią. I jak sparować to z kluczykiem proszę o wyjaśnienie krok po kroku.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jarek z Warszawy świeżo upieczony właściciel Audi Q5 rok 2014. ;-)

Opublikowano

Witam mam 48lat mieskam i pracuje w angli i jestem posiadaczem audi a3, 2.0 tdiz 2014r sportback.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Mateusz z Kielc, świeży posiadacz Q5 z 2019 45TFSI :)

Opublikowano

Siemka, jestem Marcin, posiadam Audi Q5 i A3. Pozdrowienia dla wszystkich fanów marki

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej jeżdżę audi A1 w dieselku 

Opublikowano

Witam. Nazywam się Adam i mieszkam w PRUDNIKU. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.:siema:

Opublikowano

Witam,

Grzesiek, świeży posiadacz Audi A3 8V z 2015 roku;-)

Opublikowano

Mam na imię Piotrek. Od trzech lat jeżdżę A4 B8 FL a od tygodnia także Q3

Opublikowano

Hejka, jestem z południa PRLu, aktualnie jeżdzę Q5 póki Mati nie każe mi go oddać w ramach jakiejś dziwnie pojętej solidarności z Januszem spod butki z beerem i Jeepkiem GC WK2 póki Mariuszek Uszatek  i Antek Rumburak nie nakażą oddać na wojenkę z ruskimi. Kiedyś kochałem Audiki a teraz jestem lekko jeepnięty. Zapisałem się tu gdyż czasami po prostu trzeba kogoś zapytać kto wie lepiej :)