maro1971 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego dzień dobry. jestem posiadaczem A7 i chcę się poduczyć. Cytuj
crispos Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Cześć Tomek z tej strony, właśnie płynie do mnie Audi Q5 2.0TFSI ze stanów, tak więc jeszcze trochę poczekam na swoje Audi ale na forum już sobie poczytam. Cytuj
bialasu Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Czołem! Jestem świeżym właścicielem Audi A4 B9. Pozdrowienia z Pomorza! Cytuj
Prezes23 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Nazywam się Andrzej i od trzech tygodni jestem posiadaczem Audi a4 b9 Cytuj
Sławczan Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Cześć, posiadam Audi A3 8y sportback 2020, wcześniej jeździłem Audi A3 8p sportback 2005. Tak jestem monotematyczny Pozdrawiam Cytuj
Kubra1111 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Cześć nazywam się Kuba, właśnie zostałem posiadaczem Audi A3 8y 35TFSI Sportback S-tronic S-line Pozdrawiam Cytuj
rqzia Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Siema;) Audi Q5 2.0Tdi z 2011 Pozdrawiam całą ekipę:) Cytuj
grebas14 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Witam serdecznie. Nazywam się Marcin. Audi Q 7. Edytowane 11 Lutego przez grebas14 Cytuj
Daniell3k Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego WItam , Jestem Adrian, Od ponad dwóch lat jestem posiadaczem Audi a3 8l 1.6 B+G. Liczę na to, że dzięki forum, uporam się z każdym problemem :) Cytuj
smolarek123 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Witam jestem Damian Jeżdżę audi A6 c8 35TDi Cytuj
tomdem Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Witam , zarejestrowałem się na forum bo moje q5 2.0 tdi z 2018r. coraz częściej łapie różnego rodzaju awarie. Licze na to że znajdę tutaj chociaż część odpowiedzi na nurtujące mnie pytania . Cytuj
Grażynka Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Witam Wszystkich Audi - entuzjastów. Cytuj
Josephtet Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego отливание воском приворот https://vipmagiya5.wordpress.com/2024/02/11/25-samix-silnix-privorotov-na-lyubov-muzhchini/ вопросы священникам о приворотах Cytuj
meister.alek Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Czołem wszystkim! Nowy posiadacz a6 c8 spod Piaseczna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi