Podhalańczyk Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Witam serdecznie zwolenników marki Audi! Mam 50+. Historia moich pojazdów to: VW Lupo 1.7 SDI, Toyota 2.0 Diesel, i od 2020 roku audi a4 b7 1.8T [wersja BFB]. Mieszkam w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaweronika2 Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Hejka jestem z okolic Krakowa i jeżdżę Audi A3 8V w benzynie, nie dawno sprowadziłam je z USA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukase Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Witam, Łukasz z Pomorskiego, jeżdżę A7 3.0 TFSI z 2016r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacreble Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Witam szanowne grono. Od wczoraj w stajni A5 coupe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz_id Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Witam wszystkich, od maja br. jeżdżę Audi A1. Mam nadzieję, że uzyskam pomoc od bardziej doświadczonych użytkowników tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1990 Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam! Jestem posiadaczem A6 c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialygl Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem kolejnego autka ze stajni AUDI.Cieszę się że mogę poszerzać swoją wiedzę dzięki tej grupie. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paezjuszo Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Witam wszystkich! Od 2020 roku jestem posiadaczem A4B8 w dieslu. Po drodze podniesiona moc, zmieniony układ hamowania, kilka wizualnych modyfikacji i ciągle w trakcie "upiększania". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukekucza Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Witam! Nazywam się Łukasz! Zakupione Audi Q3 45TFSI SLINE. Szczerze POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli80 Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Dzień dobry. jestem ze śląska posiadam od 2 miesięcy Audi a6 c8 40 TDi autko z 2021r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geloelo Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć Grzesiek jeżdżę audi a3 8p z 2006 2.0 tfsi qattro.Jestem z województwa podkarpackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-b. Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Witam wszystkich. Adam z tej strony wraz Q5 i A6:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinek1983 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Cześć jestem nowym posiadaczem Audi A3 8Y 1.5 TSI, mam nadzieję, że auto będzie jeździło bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
downhill2 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Witam. Nazywam się Piotrek. Jestem nowym użytkownikiem audi q8 21r. Pochodzęcz woj Śląskiego. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krizrs Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września witam jestem Kriz, a w moim garażu a4 b8 a3 8p i a6 c8 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy1978 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Witam jestem Michał z Krakowa Właśnie kupiłem a6 c7 2018r 2,0 tfsi 252km i dlatego do was dołączam mam nadzieję ze będziecie mogli pomóc w ewentualnych problemach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiancu Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Cześć Wszystkim Pozdrawiam z Przemyśla od tygodnia szczęśliwy posiadacz Q5 2.0 TFSI S line 2010r 96 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przespol73 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września czołem, przybywam z czarnym q8 potworem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal68 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Witam, Rogal68 z wielkopolski jestem posiadaczem Audi Q5 80A 2.0 TFSI rok 2023 z USA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peperoni70 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Witam jestem posiadaczem q5 2,0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymański Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Witam wszystkich, mam na imię Marcin. Posiadam Audi Q5 8R 2010 r 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochlodzimy Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Witam Jestem nowy w Q5 więc proszę o wyrozumiałość. Witam wszystkich kluowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyster Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Witam, wczoraj kupiłem A3 2.0 fsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroszef Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Cześć, Od 2 lat posiadam A3 8v, 2.0 tdi. Mam nadzieję znaleźć na forum cenne porady Michał Moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwwolf Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Witam nazywam Grzesiek Posiadam audi A6C7 Avant 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi