Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jeżdże od pewnego czasu A3 1,8T. Jet Ok

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam mam na imię Marek i od roku jeżdżę Audi A6 Avant 2003 z 2,5l silniczkiem i jestem z Pyskowic - Gliwice
Opublikowano

Hejka,

dołączam do zacnego grona formumowiczów Audi.

Łukasz z Łodzi

Opublikowano

Witam Wszystkich miłośników AUDI !Jestem Jacek,jeżdżę audi A4 B8 motor2.0 disel 140KM 2007 rok

Opublikowano

:piwo:Witam wszystkich. Jestem z Wrocławia. Od 1989 roku jeżdzę samochodami marki Audi. W chwili obecnej jeżdzę Audi A4 B6 od nowości.Samochodzik przejechał 193 000 km, wygląda jak nowy, i tak się sprawuje. Super. :piwo:

Opublikowano

Witam wszystkich AUDImaniaków :) jeżdze a3 8l po lifcie, 2003. 1,6 105KM, pozdro Daniel warszawa

Opublikowano

Hej!!! Witam wszystkich fanatyków czterech kóleczek. Mam na imie Rafał i pochodze z Elbląga. Od dwuch miesiecy mam przyjemność być posiadaczem Audi A4 B6 2002r 1.9TDI. Obecnie żyje i pracuje za granica. Pozdro

Opublikowano

Witam , jestem Ernest mam Audi A6 C5 :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam. Nazywam się Przemek i jestem z Ostrołęki (mazowieckie). Jeżdżę A4 B6 AVF po programie 163km.

Chciałbym aby to forum pomogło mi w jak najlepszym użytkowaniu mojego wozidła :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Jestem Karol, jeżdżę A3 1,9 TDI. Pozdrawiam wszystkich na forum.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam serdecznie mam na imię Krzysiek! Od roku jeżdżę Audi a4 1.9tdi Jestem z lublina. Pozdrawiam wszystkich!!!

Edytowane przez wolibum3

Opublikowano

Witam nazywam się Norbert i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a8 4,2 1999 po lifcie i audi 80 b4 2.6

Opublikowano

siemka jestem zapor mam audi a4 1.9

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem z Wawy, obecnie nie jestem powożony A4 B6 Avant, nareszcie znalazłem dobry portal po polsku. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

witam wszystkich, grzegorz z kielc,

Opublikowano

Witam,

Mam audi a4 b7 2.0 TFSI Quattro jestem z okolic Bielska Białej jestem studentem

Pozdr

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam, jestem studentem z Poznania posiadam A4 B6 1.9 tdi 130 KM. Jeździ się bardzo przyjemnie i bezawaryjnie.

Pozdrawiam

Edytowane przez Roki

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie z Olsztyna.

To pierwsze moje Audi i jestem zauroczony. Teraz się poznajemy :rolleyes:

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Witam !

Chciałbym serdecznie wszystkich przywitać :) Jeżdżę A6 C5 Avant Q 2.8 30v . Zapowiada się bardzo ciekawa znajomość z AudiTIMES.pl

Pozdrawiam

Radek

Opublikowano

Witam. Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi TT 1.8T 180KM. 1999r. Jestem ze Słupska. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam jestem Maciek

Od 2008r jestem posiadaczem Audi A6 C5 2.5TDI a dokladniej do XI.2010 98r AFB 150 KM manual a teraz 180KM AKE TIPTRONIC w Quattro.

Od samego poczatku jestem czlonkiem A6Klub.pl oraz Pomorskiego Klubu Audi.

Mam nadzieję ze moja wiedza i skromne doswiadczenie z tym silnikiem na cos sie przyda na tym forum.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy rozwiazywaniu trudnych pytan na forum

Niech moc CCCO będzie z Wami :skywalker: