kamilol Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego witam mamn imie Kamil jeżdżę audi q3 2012r 2.0 tdi Cytuj
ku-ba Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego witam Dotychczs jezdzę fabią . Chciałbym sie zorientować jakie problemy niesie eksplatacja audicy. Cytuj
mirefire Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Witam szanowne grono... Jestem nowym posiadaczem Q5 FY i chciałbym sie wesprzeć waszą wiedza i doświadczeniem w obcowaniu z Q5. Cytuj
denio169 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Cześć jestem miłośnikiem audi od młodych lat. Aktualnie poszukuję A4 B8 lub B9. Aktualnie jeżdżę audio A6 C6. Pozdrawiam Cytuj
cracdomino Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Witam wszystkich. Nazywam się Mariusz i pochodzę z Krakowa Jeżdżę audi a8 D5 z 2018r. Pozdrawiam całą społeczność i miłośników AUDI Cytuj
kamilek532 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Witam na forum Przesiadłem się a audi a4b8 2009 rok, na audi a4 b9 rok 2019 Cytuj
Chefranov Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Witam wszystkich. Mam Audi A3 Sportback e-tron z 2017 roku Cytuj
Lok61 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Witam, jestem Lok61. Jeżdżę Audi Q7. Pozdrawiam. Cytuj
Roman Augustow Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Witam Wszystkich Miłośników Audi.. Cytuj
krucabomba Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Hejka! Kupiłem q5 fy 2 litry ON. Pozdrawiam Cytuj
marekanhalt Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Cześć, za miesiąć dostawa z Meksyku, Q5 TFSI40 Sportback Cytuj
Wicher Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Cześć, z tej strony Łukasz Jeżdżę A4 B9 2016r. 2.0TDI Pozdrawiam!!! Cytuj
Lexor94 Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Witam! na imię mam Karol, a około roku temu zakupiłem swoje pierwsze Audi - A4 B6 2002 1.8t BFB Cytuj
scorpioNH Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego Witam Audi A6 C5 2001r 1.8T w sedanie Kraków pozdrawia Cytuj
Jorgus77 Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Dzień dobry, od kilku dni mam Audi A5 Avant w dieslu, moje pierwsze Audi, dopiero się go uczę. mam nadzieję że znajdę tutaj na forum kilka ciekawych informacji Edytowane 9 Lutego przez Jorgus77 Dodanie zdjęcia Cytuj
kapitan nemo Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Dziękuję za przyjęcie do klubuaudi.Posiadam Audi A3 Sportback 2.0 TDI 150 KM 8V 2016 po lifcie. Cytuj
Miniak1300 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Dzień dobry. Sylwia. Audi Q5 S line 55 TFSI. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Oskang Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Witam, jestem Piotrek i właśnie testuje nowe autko przed zakupem Audi A4B7 s-line, na razie co mnie przeraża to szybkość nagrzewnia wnętrza a bardziej jego wolne rozgrzewanie:) Cytuj
micglo3 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Witam wszystkich mam na imię Michał. Cytuj
Bart_sz Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Cześć, Posiadałem i posiadam dużo różnych modeli AUDI . Ostatnio posiadałem AUDI ( Q5 , SQ5 , RS3 , RS5). Obecnie AUDI Q5 Sportback 2.0 TFSI 2023r. Pozdrawiam Bartek . Edytowane 12 Lutego przez Bart_sz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi