Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam 

Dotychczs jezdzę fabią . Chciałbym sie zorientować jakie problemy niesie eksplatacja  audicy.

Opublikowano

Witam szanowne grono...

Jestem  nowym posiadaczem Q5 FY i chciałbym sie wesprzeć waszą wiedza i doświadczeniem   w obcowaniu z Q5.

Opublikowano

Cześć jestem miłośnikiem audi od młodych lat. Aktualnie poszukuję A4 B8 lub B9. Aktualnie jeżdżę audio A6 C6. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nazywam się Mariusz i pochodzę z Krakowa

Jeżdżę audi a8 D5 z 2018r.
Pozdrawiam całą społeczność i miłośników AUDI

Opublikowano

Cześć, z tej strony Łukasz

Jeżdżę A4 B9 2016r. 2.0TDI

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Witam! na imię mam Karol, a około roku temu zakupiłem swoje pierwsze Audi - A4 B6 2002 1.8t BFB

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry, 

od kilku dni mam Audi A5 Avant w dieslu, moje pierwsze Audi, dopiero się go uczę.

mam nadzieję że znajdę tutaj na forum kilka ciekawych informacji 

IMG_1060.jpeg

Edytowane przez Jorgus77
Dodanie zdjęcia
Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam.

Dziękuję za przyjęcie do klubuaudi.Posiadam Audi A3  Sportback 2.0 TDI 150 KM 8V 2016 po lifcie.

Opublikowano

Witam, jestem Piotrek i właśnie testuje nowe autko przed zakupem Audi A4B7 s-line, na razie co mnie przeraża to szybkość nagrzewnia wnętrza a bardziej jego wolne rozgrzewanie:)

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Posiadałem i posiadam dużo różnych  modeli AUDI .

Ostatnio posiadałem   AUDI   (  Q5 , SQ5 , RS3 , RS5).

Obecnie AUDI Q5 Sportback  2.0 TFSI 2023r.

Pozdrawiam Bartek .

Edytowane przez Bart_sz