Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj nabyłem Audi A4 B7 2005r

Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym aucie, dlatego właśnie wybrałem to forum...

Pozdro...

Opublikowano

witam mam na imie Mariusz od niedawna jestem posiadaczem audi a6 1.8t avant z 1998 roku

Opublikowano

Witajcie

Zwą mnie Rafał

Za kilka dni dostane swoje pierwsze Audi (A4 B7 1,9)

Zamierzam ciut wykorzystać Waszą wiedzę a z czasem może sam będę mógł w czymś pomóc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich, :)

Jestem przyszłym posiadaczem A4 i chciałbym zapoznać się z opiniami innych kierowców na temat tego modelu.

Poszukuję A4 2,0 z 2006r. automat!

Tak czy inaczej witam wszystkich gorąco. :siema:

Opublikowano

WItam :)

Mam na imię Patryk stałem się nowym posiadaczem pięknej czarnej Audi A4 B6 rok 2001 1.9 TDI 131 km :)

pozdrawiam :D

Opublikowano

cze mam na imię Grzesiek posiadam od wczoraj audi a4 sedan 2.0 benzyna 130 km mam nadzieje ze mnie nigdy nie zawiedzie

Opublikowano

Siema mam nadzieje z eznajde tu ciekawe informacje na temat mojego Audi a3 2.0 tdi sport>Pozdro

Opublikowano

Witam Serdecznie

Moja przygoda z Audi zaczela sie doslownie tydzien temu ale mam nadzieje, ze potrwa dlugie lata.

Moje autko to Audi A4 2001 r 130 kucy benzynka.

Mieszkam i pracuje w Norwegii (Stavanger)

Mam nadzieje ze z wasza pomoca znajde odpowiedzi na pytania ktore narodza sie wraz z czasem uzytkowania Furki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Audi kocham od... chyba od zawsze. Od 2008 roku jestem szczęśliwym posiadaczem mojego pierwszego Audi - A6 C5 Avant 1998 2,5 TDi quattro (jest to w zasadzie moje pierwsze auto ;)).

Pozdrawiam

Maciej

Opublikowano

Witam!

Po coupe 80 i 90 wreszcie świeżo nabyte Quattro.Mam nadzieje na wsparcie Forumowiczów w kwestiach mechaniki i elektryki/oniki/.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam

Robert z Czewy

jeżdżę A6 C5 po swappie było 2,5 TDI teraz jest inaczej:) ale mocy jeszcze nie znam:D

Jutro instaluje zasilanie bo mój nowy sterownik nie obsługuje pompy spiętrzajacej w zbiorniku

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam własnie kupiłem audi A6 z 2007 r Pozdrawiam