Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam na imię Darek , Jeżdżę Audikami od 6 lat , tera A4B7 1,9TDi z 2007 r. Świetne Forum i dużo wiadomości .Pzdr!

Opublikowano

Witam! Jestem Szymon mowia na mnie Siwy moim zainteresowaniem sa samochody sczególnie audi jezdze aktualnie Audi a4 2,5 tdi 8E kombi jestem z Jastrzębia Zdroju chetnie pochwale wam sie swoim autkiem! jest to wersja 155Konna chodz poprzedni wlasciciel zarzekal sie ze to 180! lecz papiery nie kłamia! nagłosnienie BOOSE Navi Tv i duzo innych bajerów, plany na pszyszłość co do niuni to przyciemnic szybki, pelny rorzad, wieksze kolo, itp :D wiecej o mnie poznacie w trakcie naszej znajomosci na forum! Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich,

jestem Rafał i od kilkunastu dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 1.8T;)

Pozdrowienia z Torunia.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszyskich fanów marki audi :siema:
Opublikowano

Witam forumowiczów i nazywam się Patryk

Jeżdżę Audi A6 C5 2.4 165km Sedan

Opublikowano

Witam wszystkich

moje pierwsze audi -wiele pytan i prawie wszystkie odpowiedzi na forum

pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam sie Mateusz

Calkowite zaufanie mam tylko do audi . Posiadam audi a4 b7 i jestem zadowolony z kupna.

PzDr

Opublikowano

Witam, nazywam sie Wojtek, mam nadzieje ze Wasz czas spedzony ze mna na tym forum uplynie milo ;D

Smigam a4 B6 1.8T po RYBNIKU

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich moje imie Krzysztof mieszkam w Londynie jezdze od niedawna Audi A4 2.0 fsi 2003 r pozdrawiam wszystkich