Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam na imię Kasia i mam od 3 miesięcy AUDI A3 sportback - jęśli będą jakieś błędy to proszę wybaczcie - postaram się ogarnąć to wszystko

Pozdrawiam

KASIA

Opublikowano (edytowane)

Witam!!!

Mam na imię Bartek. Jestem tu nowy i od dwóch miesięcy jeżdżę AUDI A4(S4) B7 1,9 TDi.

Pozdrawiam wszystkich!!!

Edytowane przez stachu19
Opublikowano

Witam.

Mam na imię Marek,niedawno nabyłem audi a6 i chciałbym przede wszystkim zaczerpnąć wiadomości o tym samochodzie.

mieszkam w Polsce na Śląsku Cieszyńskim.Pozdrawiam moderatora i wszystkich na forum

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich od niedawna stalem sie szczesliwym posiadaczem AUDI A4 B7 2006r w wersji S- line. Teraz czuje co to zycie genialny samochod i wreszcie dolaczylem do grona zadowolonych uzytkownikow pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam, dołączyłem ponieważ na dniach zmieniam moją A3 8l na 8P z DSG

Tutaj udało mi się znaleźć między innymi instrukcję do 8P

Opublikowano

Witam.Mam na imię Michał i jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.9 TDI z 2002r.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników :-)

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam na imię Piotrek.

Właśnie zostałem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Audi A3 SportBack z 2004 roku.

Silnik 1.9 TDI ;)

PeterFrost

Edytowane przez PeterFrost
Opublikowano

Witam wszystkich Bardzo serdecznie.

Mam na imię Waldek, moje autko to Audi A4 B6 1,9 TDI 130KM 2001 r.

Pozdrowienia dla wszystkich

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam na imię Jacek, i właśnie zakupiłem kolejne Audi tym razem A4 B7, (poprzednio było to B6) Mam nadzieje że dzięki forum poszerzę swoją wiedzę o tym modelu

Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich nowych użytkowników najlepszego forum na temat samochodów marki Audi w Polsce. :smiley_shock:

Pozdrawiam, AudiTIMES.PL :egyptian: