Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita Was Marcin :) mieszkam sobie w woj dolnośląskim i obecnie "ujezdzam" A4 B7 roku2006 :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Od tygodnia jestem szczesliwym uzytkownikiem audi a6 c5 2.8 w sedanie

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Dziś stałem się posiadaczem pierwszego w mojej "karierze" Audi i z pomocą google trafiłem właśnie tutaj.

Jeśli chodzi o dane, to Warszawa, czerwone A4 Avant B7 1.9TDI. Na razie jestem bardzo zadowolony. Oby tak dalej.

pozdrawiam, Maciek

Opublikowano

Witam posiadam audi a4 Avant z 2004 roku 1.9tdi 130 km bardzo dobre autko:)pozdramiam i mam nadzieję że będe pomocny

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam nazywam sie Przemek,obecnie jeżdze Audi a4 B7 .Jest to bardzo fajne autko i mysle ze w przyszlosci tez bede jezdzil autami tej marki;)
Opublikowano

witam w szanownym gronie audi maniaków...mam na imię zbyszek i od niedawna jeżdżę audi A4 1.9 tdi 115 s-line.

wcześniej cieszyłem się jazdą w mojej ukochanej niuni 80, która nigdy mnie nie zawiodła niestety musiałem się z nią rozstać.

Opublikowano

Siemano, jestem Bolec lubie ogórki kiszone i Audi.

Mojom Audiczke mam od ponad roku i właśnie się zorientowałem że muszę wymienic rozrzand, masakra skąd ja wezmę tyle kasy ;p

Pozdrawiam wszystkich :)

p.s.: sorka za ortografię i gramatykę ale w szkole wolałem myśleć o Audi niż siem uczyć ;p

Opublikowano

Witam

jestem alina, kiedyś jeździłam audi coupe 100,potem ford eskort, obecnie mam toyote ravke4.

Z wszystkich samochodów byłam zadowolona.

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Mam na Imię Łukasz

Mam Audi A4 B7 z 2005r. 2.0 sedan Super Bryka. Polecam.

Opublikowano

Witam wszystkich mam zamiar kupić AUDI A4 B7 interesują mnie nieawodne wersje silikowe tego modelu w TDI CR

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich...

Jestem dość świeżym posiadaczem audi a4 b6 z 2002r. Świeżym gdyż zakupiłem ją około pół roczku temu, mam na imię Artur i jestem z okolic Rzeszowa. Mam nadzieję że razem z kolegami forumowiczami będzie nam się pozytywnie współpracować i dzielić się wiedzą.

Pozdrawiam

Edytowane przez Artur_
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam ... Jestem MAKS....

Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7 2.0tdi Avant

Pozdrawiam