Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Tomek

A3 8l

2002r.

1.9 tdi

130 km

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dołączona grafika

witam mam na imię Janusz od kilku dni jestem szcześliwym nabywcą Audi A6 C5 1,9 tdi w sedanie, pozdrawiam wszystkich posiadaczy AudiDołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Hej Audi a4 b7

Opublikowano

Witam

Michał, Audi A4 8E, 2001, 1.9 TDI, 130KM.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siema.Jestem Tomek posiadam A4 Sedan 1.9 TDI 161 km B6 2001r.

Pozdro

Opublikowano

Cześć wszystkim jestem Andrzej posiadam A6 w sedanie 1.9tdi 110 km.

Opublikowano

Witam,

Tutaj Paweł, od 1,5 roku jeżdżę A4 1.9TDI 99' manual, a moja żonka takim samym tylko w automacie :)

Jestem z Rzeszowa i jestem miłośnikiem audi :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich od 5 lat jeżdżę audi 80b3 teraz kupiłem s8d2 2001r rewelacjyjna petarda nigdy innej marki. pochodze z warmii. pozdro wszystkich.
Opublikowano

Witam Wszystkich.Mam na imię Grzesiek i mieszkam koło Bielska-Białej.Moje AUDI to a4-b7(avant) 140km diesel.

Opublikowano

Witam

Z tej strony Rafal z Hiszpanii.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam Mirek.Audi100c4 avant 2,3w automacie.Pozdrawiam

Opublikowano

Witam All, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b7, czy szczęśliwym to się okaże :rolleyes: pozdro

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników i fanów marki Audi, na imie mam Daniel i od kilku dni jeżdżę swoim 'nowym' Audi A4 (B6). Pochodzę z Mazur!

Opublikowano

Witam

A4

B7

2,7 BPP

180KM

Multitronic

Wyśmienicie

Pozdro!

Opublikowano

Witam

Jestem Jamnior

Od tygodnia A4 B6

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie jestem na etapie zakupu A4

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH NA FORUM.

jestem szczesliwym posiadaczem a4 2002r, 1.9tdi, 136km.

chcialbym zasiegnac jezyka gdzie mozna uzyskac instrukcje obslugi, gdyz moja jest w jezyku francuskim, a niestety nie znam tego jezyka

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy audi 14 b6. Poszukuje instrukcji obsługi w JPolskim

Opublikowano

Witam.

Mam tremę! To zawsze tak jak coś trzeba oficjalnie w szerszym gronie... :smiley_shock:

Jeżdżę fajnym Audi A8 4,2 litra 340toma konikami, w automacie... Cóż tu pisać, Wszyscy to macie, to wiecie, że czasami (ale rzadko) zdarzają się lepsze autka (może jakieś Ferrari, czy cóś ? :rolleyes: ....) -i za to kochamy te nasze bryki!!!

Jestem ze Śląska, mam swoją firmę poligraficzną, ale najbardziej w życiu to lubię... odpoczywać!!! Oczywiście w A8 :o)

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich

Opublikowano

Witam.

Jestem pewna iż uzyskam tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imię Wojtek i od miesiąca jeżdżę A4 b6 w kombii 1.9 130 koni

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum i wielbicieli Audi

A4 2007r. 1.9 TDI Avant