2606 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Cześc, witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Monika, od nie dawna jestem w posiadaniu Audi Allroad2.7T.Pozdrawiam wszystkich użytkowników maki Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lassiu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam serdecznie, nazywam sie Marcin, jestem ze śląska. Jeżdżę AUDI A3 od jakichś 2 tygodni;) samochodzik niesamowity. prawdopodobnie zostanę przy tej marce do końca moich dni. Witam raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Mam nadzieję że pomożecie mi w sprawach awaryjnych;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloto80 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam wszystkich od 6 mcy jeżdżę Audi A41,9 TDI. Mieszkam w Anglii. Audi to naprawdę świetna marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajon Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 WitamMam na imię Darek. Od tygodnia posiadam Audi A3 2.0 TDi z 2006 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Elo,Od 5 lat jeżdżę A4 B6 sedan 2.0 benzyna z 2002 roku. Mam złe doświadczenia z warsztatami, wielokrotnie byłem przycinany przez mechaniorów, więc teraz jeśli tylko mogę naprawiam usterki sam. Zalogowałem się na forum, żeby pogłębić swoją wiedzę. Następne auto też będzie ze stajni Ingolstadt, jeśli tylko finanse pozwolą.PozdroMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 siemka Mam na imię Kuba, niedawno kupiłem moją wymarzoną Audi Allroad C5 2.7 T i narazie nie mogę się nacieszyć tym jak zapier....... Witka chłopaki i dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arjanka Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam wszystkich użytkownikow forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawrot Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam WszystkichJestem z Warszawy i od kilku miesięcy jeżdżę A6 C5 3.0.Najlepsze autko na świecie Innego nie chcę.pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boodeq Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam. Mam na imie Bogdan.Od roku jezdze A6 C5 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyczny1 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam serdecznie, stałem się posiadaczem Audi A3 z 2003 roku. Mam nadzieję, że szczęśliwym posiadaczem:)Nie mam absolutnie zielonego pojęcia na temat eksploatacji tego auta, więc liczę na pomoc użytkowników tego serwisu.Pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armorsnake Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich maniaków AUDI.Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem A3 8L 1.8T 150KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich posiadaczy AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterydzik0 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów tej pięknej marki jaką jest AudiJeżdżę Audi A4 B6 z roku 2001 , 1,8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsza123 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich pasjonatów marki Audi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loku Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 hej. nazywam się Przemek jestem z Jeleniej Góry. Posiadam już jedno audi 80 b4 a teraz zamierzam się na a6 c4 lub 100 c4 może pomożecie mi ocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkowski Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam Szanownych Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniniak1 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ceść .Jestem Ryszard.Audi A6 c5 kupilem w tym miesiącu .Pozdrawiam wszystkich milośników audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zijo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Łopatka Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadzik Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam,mam na imię Tomek.Od ponad dwóch lat jeżdżę czerwonym Audi 80 2.0 z roku 1994 (dostałem go od mojego ojca). Myślę jednak nad kupnem czegoś nowego.Co jeszcze? Mieszkam w Łodzi. I jestem z tego bardzo zadowolony.Tyle o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikn Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witajcie! Właśnie dołączyłem do waszego grona. Latam a4 z 99 po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppioter90 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam, Od ponar roku jeżdzę Audi A3 1,9 Tdi 131 KM. Pochodzę z Podlasia. Jestem tu aby pomagac i również oczekiwac pomocy od wszystkich sympatyków Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertus Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam.Nazywam się Wojtek.Jestem z Trójmiasta. Posiadam A4 B7 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chapakostabakos Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam nazywam sie Andrzej od dzis jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 2.5 quattro:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanovic Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam!Krystian z tej strony! Dumny posiadacz Audi A4 z 2007 roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi