szunajp Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam,przebywam w Anglii,jeżdżę A6 z 1999r,1,9TDI 110KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi39 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam Wszystkich. Nazywam sie Tadeusz i mieszkam na stałe w pięknym Renesansowym mieście Zamość. Od niedawna jeżdzę A4 B6 a dotychczas też OOOO tylko B4. Niem mam hobby któremu jestem oddany ale czasem lubie pogrzebać w autku i usprawnić fabryczne audio , czyli to się zowie Car Audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil A3 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Witam mam na imię Emil. Mam problem z moim radiem audi gamma (http://codedradio.in...mma_cc_wide.jpg) w moim Audi A3 Mianowicie wyświetla mi SAFE próbowałem TP+RDS i nic Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Emil A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudis Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam mam na imie Karol jeżdżę A4 z 2005 roku,mam nadzieje za na forum znajde ciekawe rzeczy związane z autkiem i możne tez będę mógł coś wnieść od siebie na forum.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekb7 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Czesc wszystkim gdzie mozna sciagnoc instrukcje obslugi do audi b7 i czy olej 5w-30 jest rekowendowany do b7 2.0t ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum28 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witammam na imie Szymon, od pół roku posiadam a4 b7 avant i mam nadzieje że znajdę ciekawe informację tutaj na temat tego samochodziku, pozdrawiam wszystkich audimaniaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneiro Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam wszystkich,Tomek z tej strony monitora. Szczęśliwy posiadacz A3 z 2005r.pozdrawiam wszem i wobec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam:) Mam na imię Beata i od kilku dni jestem posiadaczką Audi A3 8L. Pozdrawiam użytkowników forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaga6 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam, nazywam się Anna, jeżdżę Audi A6 Avant -kocham moje autko- nie ma lepszego pod słońcem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanc Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam wszystkich !szczęśliwie nabyłem Audi A6 C6 rok 2008, mam nadzieję dzięki temu forum na poprawne uzytkowanie tego cuda i dzieleniem się informacjami na jego temat. Wszystkim życzę bezawaryjnych jazd. Stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ollza88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam, mam na imie Ola i od 2 dni jestem posiadaczką Audi A3 z 2003 roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkurzony Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Czołem! jestem Wkurzony-bo mnie wszystko wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam mam na imie Jarek i od 3 dni jestem posiadaczem audi a4 1,9 tdi z 2006 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejA3 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam.Nazywam się Andrzej i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 2.0 TDI 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solcan Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 powitac, tomek sie klania:) pzdr for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba245 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel-79r Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam mam na imie Daniel i jestem szczesliwym posiadaczem Audi a4 1.8tmieszkam w strzyzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.1988 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Siema. Jestem Paweł ze Skierniewic ( ak w nicku ).Właśnie stałem się właścicielem Audi A4 b6 2007r. 2.0TDI 170KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko466 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam mam na imie Marek obecnie mieszkam w Londynie wlasnie nabylem audi a6,pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dudzik Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 czesc, jestem Michał, mam nadzieje, że znajde tu parę pomocnych rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suruwa Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam ze świętokrzyskiego. Niedawno zakupiliśmy srebrną S6 c5 Czeka mnie spora lektura forum Pozdrawiam serdecznie, Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renatarz87 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam,właśnie zakupiliśmy AUDI A3 z 2004 ... 2.0 TDi ... srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4avant Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a4avant B6 1.9tdi AVF, Lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam wszystkich użytkowników Audi.Jestem szczęśliwym użytkownikiem A4 B7 2004r. od tygodnia.Wiem co mówię bo wcześniej miałem forda oraz opla.Jestem świeży w obsłudze tego cacka także liczę na waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi