Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem posiadaczem od niedawna Audi A6 2.5 tdi Avant , i cieszę się że dołączyłem do Waszego grona .

Pzdr. LENIOO

Opublikowano

witam! mam na imię Łukasz jestem z Krakowa. Od 2 miesięcy jestem właścicielem AUDI A5 3.2TDI

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem nowym posiadaczem Audi a3 z silniczkiem 1.6, autko z 2002 a wygląda jakby niedawno wyjechało z salonu. Jest to moje kolejne Audi i chyba zostanę przy tej marce.

Pozdrawiam, Adam

Opublikowano

Witam, mam na imię Tomek, od miesiąca jeżdże Audi A4 B5 Avant 2,5 TDI V6, widze ze to forum jest jednym z najciekawszych w sieci gdzie mozna znalezc duzo potrzebnych wskazówek dla początkujących z marką Audi :) ciesze sie ze moglem do was dołączyc :) pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam

Mam na imię Rafał ,mieszkam na podkarpaciu ,ale obecnie pracuje w Niemcowni .To jest moje drugie Audi wczesniej A6 c5 2.5 tdi , a od paru dni C6/4F 3.0 tdi oczywiscie w Q

Opublikowano

Witam kolegów, jestem Paweł / poCornik / - aktualnie eksploatuję Golfa III VARIANT, oczywiście silnik benzynowy. W najbliższą sobotę wybieram się po Audi A4 AVANT... ;)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich zakochanych w Adi:)

Wlasnie zakupilem B7 1.9 115KM z 2007r. Mam nadziehe ze bede z niego zadowolony ja z poprzednich modeli. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem nowym posiadaczem Audi A4 B7. Mam nadzieję, że w razie problemów pomożecie mi :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie:)

Stalem sie posiadaczem audi a3 1998r 1.9tdi.

Mam nadzieje ze w razie problemow pomozecie:)

Opublikowano

Cześć.

Niedawno kupiłem Audi A4 B6 1,9 TDI rocznik 2002.

Auto ma przebieg 245 000 ale technicznie jest bez zarzutu.

Mam nadzieję trochę nim pojeździć.

Jednocześnie potrzebuję instrukcję w języku polskim.