Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Asia i jestem od 2 dni szczęśliwą posiadaczką Audi A3 z 2006r. Mam nadzieję, że w razie problemów będę mogła na Was liczyć :) Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Grzegorz posiadam audi a4 b7 oraz audi a4 b4

Opublikowano (edytowane)

Również witam wszystkich Forumowiczów. Mój nick to Zibi. Właśnie zostałem właścicielem "leciwego" Audi A6 C5 Avant rocznik 2000/2001, diesel 2,5 litra, 150 KM. Liczę na źródło wiedzy Forum i doświadczenie użytkowników tego "bolida" :))

Ja również będę się dzielił swoimi doświadczeniami.

Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez zibi1953
Opublikowano

Witam,

nazywam się Robert, od 3 lat jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.8 ale zamierzam zmienić autko na Audi a4 b7

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :) Ja śmigam a4 b5 1.9tdi 90km sedan w automacie,rocznik 1996 :) Mam nadzieje ze na tym forum uzyskam wiele infomracji jesli będa pojawiac sie problemy z moim autem :) Szerokości!

Opublikowano

Cześć,

trafiłem tu szukając instrukcji do nawigacji i coś czuję, że zostanę tu na dłużej :)

Opublikowano

cześć jestem Łukasz,od roku jeżdżę audi a4 b6 1.9tdi uadi to najlepsze autka na świecie...pozdrawiam wszystkich...

Opublikowano

Hej,

Nazywam się Axel od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 Sportback 1.4 TFSI.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Witam

Jestem Piotr Audi A4 B6 1,9 TDI Avant to już mój drugi samochód z tej stajni,

wcześniej A4 Sline.....zielony groszek, jako jedyny miałem go w swoim mieście - Białystok

Pozdrawiam wszystkich audi forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich ! Mam na imię Mariusz i od roku jeżdżę Audi A-3 1.9 tdi z 2004r. Pozdrawiam ! :D