kuba120479 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich użytkowników AUDI. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz plock Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam mam na imie Tomek i od 3 lat jezdzimy Audi najpierw A3 ta teraz od kilku tygodni do naszej "rodziny dolaczylo jeszcze A4 B7 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chans Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cześć,Dziś zostałem, mam nadzieję, szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafix5 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 WitamMam na imie Marcin obecnie mieszkam w Irandii , jestem posiadaczem audi a6 c5 2001 rok 1.8T.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoork Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 witam,nazywam się Michał i planuje zakup A4 B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ociepa2 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam jeżdżę (od wczoraj) a4 b6 2001r. QUATTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maadrian Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Quattro S-line 1.9tdi AWX. Przemieżam nim podlaskie,mazowieckie i lubelskie drogi . Pozdrawiam! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galus7 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 witam nazywam sie Daniel i pochodze z Wodzislawia slaskiego jezdze juz od 2 lat audi a3 1.8 benzyna mam nadzieje ze mi pomozecie bo nie umiem sobie sam poradzic;D pozr dla posiadaczy audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galus7 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 witam nazywam sie Daniel i pochodze z Wodzislawia slaskiego jezdze juz od 2 lat audi a3 1.8 benzyna mam nadzieje ze mi pomozecie bo nie umiem sobie sam poradzic;D pozr dla posiadaczy audiwitam nazywam sie Daniel i pochodze z Wodzislawia slaskiego jezdze juz od 2 lat audi a3 1.8 benzyna mam nadzieje ze mi pomozecie bo nie umiem sobie sam poradzic;D pozr dla posiadaczy audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek76 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam jestem Waldek i również jeżdze tym wspaniałym cudem techniki jakim jest Audi posiadam model A6 2.4 benzynka rok produkcji 1999 i potrzebuję instrukcji obsługi, gdyż cały czas zaskakują mnie rozwiązania technologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinleo85 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam wszystkich mam na imie Marcin. Od miesiąca jestem posiadaczem A4 B6 2004 wersja Avant 1.9tdi 139Km. Dużo ciekawych rzeczy mażna sie tutaj u Was dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Hello, skrzydloJeżdżę Audi A4B6 avant 2003 od ponad 3 lat.Pozdro dla wszystkich maniaków 4 kółek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp1234 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam Wszystkich ! marekp1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam, Łukasz lat 29, Biała Podlaska.Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 z '01 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian8606 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam,Tu Damian, jeżdżę Audi 80 B4 2.0 B.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobert Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tighe Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam Audimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower123 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam, fajnie że jest takie forum. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytex Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam kolegów Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawe1000000 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 witam wszystkich na forum Mam na imię Paweł ma 46 lat nie tak dawno kupiłem audi allroad 2,7 benzyna bitturbo wersja amerykańska potrzebuje troche pomocy pozdrawiam wszystkich Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triki Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam wszystkich na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinuspaxus Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam serdecznie audi maniakow. ujarzmiam a6 2,5 tdi w avancie od jakichs 2 lat. czasami sie narowi ale jakos sie mu nie daje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo127 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam, mam na imię Łukasz, jestem posiadaczem Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart86 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam. Mam na imię Bartek, mam 26 lat, jestem z Lublina i własnie kupiłem audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi