marecki7 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam.Mam na imię Patryk i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 od 4 miesięcy.Pochodzę z Koszalina.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aartik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam serdecznie nazywam sie Robert mam 22 lata. Ostatnio kupiłem za ciezko samodzielnie zarobione pieniadze audi a3 8p 2005 z czego jestem bardzo dumny pozdrawiam. Witam witam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianku1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, mam audi a8 4200 z 1998 r. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaziun Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam w naszym gronie mając jednocześnie nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmix Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 wszystkim tu na tym zgromadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastick Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam wszystkich:) Mam29 lat pochodzę z Koszalina .Posiadam Audi a4 b6 Avant 1.9 tdi.Na co dzień pracuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akbukowc Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam serdecznie.Pomykam A6 C5 2,5 TDI 180 KM quattrorocznik 2002ma swoje latka, więc trzeba czytać różne fora jak jej pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata234 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, Jestem Agata i jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 Avant rocznik 2006 wersja B7 kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez1 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paftelll Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 WitamJestem posiadaczem Audi A4 model B7 2.0 TDI 140 KM. Witam wszystkich uzytkowników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam wszystkich .Jezdze Audi 100 c4 juz 3 lata .Jej rocznik to 1993, silnik 2,6 V6.Mieszkam za granica.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkielas Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam wszystkich miłośników Audi, jeżdżę Audi A4 mam na imię Piotrek i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemjak Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam wszystkich.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec106 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam mam na imie Marek posiadam audi a3 8p 2006r mieszkam w polsce i serdecznie wszystkich pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Wszystkich,Z zasniezonej Warszawy - co posiadam A4 B6 2.0 ALT, ktore nie cieknie olejem - male ale cieszy:DPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerges Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam!Od 3 miesięcy B6 1.9 TDI 96kW 2002.Szukający paru nurtujących kwestii dotyczących 4kółek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 czesc wszystkim od wiosny jestem posiadaczem audi a4 b6 20021,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sistemo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Siema,mam na imię Mariusz planuję zakup Audi A4 B6 1.9 TDI AVFpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam Wszystkich,Mam Audi A4 (B6).Pozdrawiam i mam nadzieje, że porozmawiamy na różne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolas99 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam. Mam na imie Marcin i od miesiaca jestem posiadaczema Audi A4 B6 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-987 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich, nazywam się Artur jestem z Błonia koło Warszawy, obecnie poruszam się audi a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid3k Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich posiadaczy Władcy Pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr P. Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie na tym forum :-)Mam Audi A6C5, 2.4 V6, jażdże nim od dwóch lat. Poprzednio miałem Audi 80 B4 oraz A6 C4. Jestem zadowolony z tej marki. Myślę, że moje doświadczenie z ta marka będzie przydatne tu na forumPozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo99 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Grzesiek i od dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem A4-czki.Mam nadzieję, że na tym forum zdobędę wiele nowych i ciekawych informacji, a także sam będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami.Pozdrawiam wszystkich serdecznie,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi