Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi i nie tylko.Obecnie uzytkuje Audi A3 1,8 benzyna/lpg i Audi A6 1,9 TDI/130 od miesiąca. Pozdrawima

Opublikowano

Witam wszystkich Specow na forum od 2 tyg Jezdze Audi A4 b6 2.0 benzyna 2002 rok chcialbym dolaczyc do waszej spolecznosci i w miare mozliwosci uczestniczyc w dyskusji siema :sortof:

Opublikowano

Witam, mam na imie Michał :)

od 2 lat jestem szczesliwym posiadaczem a3 8p:)

pozdrawiam

Opublikowano

cześć, audi mam od niedawna, wiec na razie jako obserwator i czytelnik tu bede;)

Opublikowano

Gural z tej strony, właściciel b7 1,8t witam wszystkich bardzo serdecznie.

Opublikowano

Witam

Ponieważ kupiłem sobie a3 to i na forum konto sobie założe :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wtam wszystkich posiadaczy Audi. Byłem szczęśliwym posiadaczem Audi A4B6 1,9TDI a teraz mam zamiar kupić A6AC Allroad 3.0TDi.

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Krzysztof. Jestem nowym szczęśliwym /tak mi się wydaje/ Audi A4 B7. Nie mam żadnego doświadczenia z tym samochodem. Myślę, że obecność na Forum pomoże mi w zapoznaniu się z Audicą.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam ;) 
Na imię mam Damian i aktualnie jeżdżę Audi A4 B7 1.9tdi z 2005r 

Pozdrawiam wszystkich miłośników jak i posiadaczy Audi ;)

Opublikowano

Witam. Nazywam sie Mikołaj. Swoje wymarzone audi mam od wczoraj. W miarę możliwości postaram się pomagać i doradzać innym forumowiczom. Pozdrawiam :D