Jerry22 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Hej, jeżdże od pewnego czasu A3 1,8T. Jet Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo1980 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam mam na imię Marek i od roku jeżdżę Audi A6 Avant 2003 z 2,5l silniczkiem i jestem z Pyskowic - Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stockp Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hejka, dołączam do zacnego grona formumowiczów Audi. Łukasz z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixero Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam Wszystkich miłośników AUDI !Jestem Jacek,jeżdżę audi A4 B8 motor2.0 disel 140KM 2007 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JULIAN Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 :piwo:Witam wszystkich. Jestem z Wrocławia. Od 1989 roku jeżdzę samochodami marki Audi. W chwili obecnej jeżdzę Audi A4 B6 od nowości.Samochodzik przejechał 193 000 km, wygląda jak nowy, i tak się sprawuje. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daver Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich AUDImaniaków jeżdze a3 8l po lifcie, 2003. 1,6 105KM, pozdro Daniel warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalnl Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hej!!! Witam wszystkich fanatyków czterech kóleczek. Mam na imie Rafał i pochodze z Elbląga. Od dwuch miesiecy mam przyjemność być posiadaczem Audi A4 B6 2002r 1.9TDI. Obecnie żyje i pracuje za granica. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) http://www.auditimes.pl/public/style_images/audAudiTIMES.PL...Witam wszystkich posiadaczy Audi.Jeżdżę Audi A4 2,0 TDI z 2005 /automat/ Edytowane 20 Stycznia 2011 przez gumis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest73 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam , jestem Ernest mam Audi A6 C5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemouk84 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam. Nazywam się Przemek i jestem z Ostrołęki (mazowieckie). Jeżdżę A4 B6 AVF po programie 163km. Chciałbym aby to forum pomogło mi w jak najlepszym użytkowaniu mojego wozidła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol720 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam. Jestem Karol, jeżdżę A3 1,9 TDI. Pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolibum3 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam serdecznie mam na imię Krzysiek! Od roku jeżdżę Audi a4 1.9tdi Jestem z lublina. Pozdrawiam wszystkich!!! Edytowane 21 Stycznia 2011 przez wolibum3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_samsel Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam nazywam się Norbert i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a8 4,2 1999 po lifcie i audi 80 b4 2.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor33 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 siemka jestem zapor mam audi a4 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat30 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Jestem z Wawy, obecnie nie jestem powożony A4 B6 Avant, nareszcie znalazłem dobry portal po polsku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
six Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gresand36 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 witam wszystkich, grzegorz z kielc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam, Mam audi a4 b7 2.0 TFSI Quattro jestem z okolic Bielska Białej jestem studentem PozdrPrzedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, jestem studentem z Poznania posiadam A4 B6 1.9 tdi 130 KM. Jeździ się bardzo przyjemnie i bezawaryjnie.Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Roki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kola1945 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 witam wszystkich serdecznie z Olsztyna.To pierwsze moje Audi i jestem zauroczony. Teraz się poznajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekA6 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam ! Chciałbym serdecznie wszystkich przywitać Jeżdżę A6 C5 Avant Q 2.8 30v . Zapowiada się bardzo ciekawa znajomość z AudiTIMES.plPozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam. Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi TT 1.8T 180KM. 1999r. Jestem ze Słupska. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam jestem MaciekOd 2008r jestem posiadaczem Audi A6 C5 2.5TDI a dokladniej do XI.2010 98r AFB 150 KM manual a teraz 180KM AKE TIPTRONIC w Quattro.Od samego poczatku jestem czlonkiem A6Klub.pl oraz Pomorskiego Klubu Audi.Mam nadzieję ze moja wiedza i skromne doswiadczenie z tym silnikiem na cos sie przyda na tym forum.Pozdrawiam i do zobaczenia przy rozwiazywaniu trudnych pytan na forumNiech moc CCCO będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi