Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam mam na imię Marek i od roku jeżdżę Audi A6 Avant 2003 z 2,5l silniczkiem i jestem z Pyskowic - Gliwice
Opublikowano

:piwo:Witam wszystkich. Jestem z Wrocławia. Od 1989 roku jeżdzę samochodami marki Audi. W chwili obecnej jeżdzę Audi A4 B6 od nowości.Samochodzik przejechał 193 000 km, wygląda jak nowy, i tak się sprawuje. Super. :piwo:

Opublikowano

Witam wszystkich AUDImaniaków :) jeżdze a3 8l po lifcie, 2003. 1,6 105KM, pozdro Daniel warszawa

Opublikowano

Hej!!! Witam wszystkich fanatyków czterech kóleczek. Mam na imie Rafał i pochodze z Elbląga. Od dwuch miesiecy mam przyjemność być posiadaczem Audi A4 B6 2002r 1.9TDI. Obecnie żyje i pracuje za granica. Pozdro

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam. Nazywam się Przemek i jestem z Ostrołęki (mazowieckie). Jeżdżę A4 B6 AVF po programie 163km.

Chciałbym aby to forum pomogło mi w jak najlepszym użytkowaniu mojego wozidła :)

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam serdecznie mam na imię Krzysiek! Od roku jeżdżę Audi a4 1.9tdi Jestem z lublina. Pozdrawiam wszystkich!!! Edytowane przez wolibum3
Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem z Wawy, obecnie nie jestem powożony A4 B6 Avant, nareszcie znalazłem dobry portal po polsku. Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam,

Mam audi a4 b7 2.0 TFSI Quattro jestem z okolic Bielska Białej jestem studentem

Pozdr

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano (edytowane)

Witam, jestem studentem z Poznania posiadam A4 B6 1.9 tdi 130 KM. Jeździ się bardzo przyjemnie i bezawaryjnie.

Pozdrawiam

Edytowane przez Roki
Opublikowano

Witam !

Chciałbym serdecznie wszystkich przywitać :) Jeżdżę A6 C5 Avant Q 2.8 30v . Zapowiada się bardzo ciekawa znajomość z AudiTIMES.pl

Pozdrawiam

Radek

Opublikowano

Witam. Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi TT 1.8T 180KM. 1999r. Jestem ze Słupska. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam jestem Maciek

Od 2008r jestem posiadaczem Audi A6 C5 2.5TDI a dokladniej do XI.2010 98r AFB 150 KM manual a teraz 180KM AKE TIPTRONIC w Quattro.

Od samego poczatku jestem czlonkiem A6Klub.pl oraz Pomorskiego Klubu Audi.

Mam nadzieję ze moja wiedza i skromne doswiadczenie z tym silnikiem na cos sie przyda na tym forum.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy rozwiazywaniu trudnych pytan na forum

Niech moc CCCO będzie z Wami :skywalker: