andrzejos Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIE ANDRZEJ JEZDZE AUDI A 8 D4 POTRZEBUJE WIECEJ INFORMACJI NA TEMAT WYMIANY OLEJU W SKRZYNI BIEGOW CO ILE SIE POWINNO WYMIENIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam ponownie! Chyba będę musiał przywitać się 100 razy, aby wreszcie znaleźć instrukcje obsługi Audi A 7 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruci Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Piotr z tej strony, mieszkam i wychowałem sie w Szczecinie, jezdne od 7 lat najlepszym autem na Świecie - posiadam Audi S5 Sportback 2013 rok, i tak juz prawie 7 lat trwa Nasz związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior_1986 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam nazywam się Łukasz od roku jeżdżę a8d2 jestem z Bydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ama7 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam man na imię Andrzej jestem posiadaczem Audi Q7 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triumf Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Moje Audi Q5 80A z 2017 roku sprawuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYNEK Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! CZEŚĆ JESTEM KRZYSIEK PORUSZAM SIĘ AUDI A6 MIESZKAM W OKRĄGŁYM MIEŚCIE KOŁO Edytowane 8 Stycznia 2020 przez KRZYNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebhoff Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam jestem Sebastian, posiadam wymarzone Audi A6 C7 Allroad, pozdrawiam i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfgang34 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam z Dolnego Śląska. Jeżdżę Q5. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulak Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam, tu Arek z Kraków. Jeżdżę Audi Q5 8R :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszczyk Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam. Dzisiaj zdecydowaliśmy się na zakup Audi Q5. Była to decyzja spontaniczna - mam nadzieję, że dobra. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewafig Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam! mam na imię Ewa i dziś kupiłam z mężem nasze piąte z kolei Audi - dziś to Audo A6 C7 z 2013r. Mam nadzieję na super użytkowanie. Przy zmianie auta szukam, szukam i wracam do audi. Pozdrawiam wszystkich Audiomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffioletta Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam użytkowników Jestem Wioletta, jestem od niedawna właścicielką Audi Q5 z 2009r. Zaczynam swoją przygodę z tą marką. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur2 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek17 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam Jestem nowy mam audi b6,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
83pit Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem audi q7 l4. Mam nadzieję że będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japenzi Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Siemanko ! Jestem Mikołaj Poruszam się audi a3 8p z nową mapa Przychodzę na wasze forum z problemem z pojazdem , pozdrawiam administrację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertosolo Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam nazywam się Hubert posiadam a3 8l . pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweklidz Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam. Jestem nowym uczestnikiem forum klub audi. Pochodzę z Tczewa woj. pomorskie i od 4 dni jestem posiadaczem audi Q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altami Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, nazywam się Edyta. Zakupiłam ostatnio audi q5 sline abt i chciałabym poradzić się w pewnych kwestiach. Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Altami błąd literowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDIA Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam, posiadam Audi A4 B6. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vintage Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam Państwa! Nazywam się Sławek. Od niedawna posiadam Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiankarpinski1 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam od jakiegoś czasu posiadam Audi A4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka80 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam wszystkich użytkowników jestem posiadaczem audi q7 4.2 disel świeżym zresztą Ale mam już parę pytań do starszych posiadaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruusek Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Hej, nazywam się Marek, od 2 miesięcy posiadacz audi a3 8p 1.9 TDI BLS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi