Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIE ANDRZEJ JEZDZE AUDI A 8 D4 POTRZEBUJE WIECEJ INFORMACJI NA TEMAT WYMIANY OLEJU W SKRZYNI BIEGOW CO ILE  SIE POWINNO WYMIENIC 

Opublikowano

Witam ponownie! Chyba będę musiał przywitać się 100 razy, aby wreszcie znaleźć instrukcje obsługi Audi A 7 !!!!

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam,

Piotr z tej strony, mieszkam i wychowałem sie w Szczecinie, jezdne od 7 lat najlepszym autem na Świecie - posiadam Audi S5 Sportback 2013 rok, i tak juz prawie 7 lat trwa Nasz związek

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

CZEŚĆ JESTEM KRZYSIEK PORUSZAM SIĘ AUDI A6 MIESZKAM W OKRĄGŁYM MIEŚCIE  KOŁO

Edytowane przez KRZYNEK
Opublikowano

Witam

jestem Sebastian, posiadam wymarzone Audi A6 C7 Allroad, 

pozdrawiam i do usłyszenia

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zdecydowaliśmy się na zakup Audi Q5. Była to decyzja spontaniczna - mam nadzieję, że dobra. 

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam!

mam na imię Ewa i dziś kupiłam z mężem nasze piąte z kolei Audi - dziś to Audo A6 C7 z 2013r. Mam nadzieję na super użytkowanie. Przy zmianie auta szukam, szukam i wracam do audi. Pozdrawiam wszystkich Audiomaniaków

Opublikowano

Witam użytkowników

Jestem Wioletta, jestem od niedawna właścicielką Audi Q5 z 2009r. Zaczynam swoją przygodę z tą marką.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem audi q7 l4. Mam nadzieję że będę zadowolony

Opublikowano

Siemanko ! 

Jestem Mikołaj 

Poruszam się audi a3 8p z nową mapa 

Przychodzę na wasze forum z problemem z pojazdem , pozdrawiam administrację !

Opublikowano

Witam. Jestem nowym uczestnikiem forum klub audi. Pochodzę z Tczewa woj. pomorskie i od 4 dni jestem posiadaczem audi Q3.

Opublikowano (edytowane)

Witam, nazywam się Edyta.

Zakupiłam ostatnio audi q5 sline abt i chciałabym poradzić się w pewnych kwestiach.

Edytowane przez Altami
błąd literowy
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników jestem posiadaczem audi q7 4.2 disel świeżym zresztą Ale mam już parę pytań do starszych posiadaczy :bn: