Pbartnicka Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Witam wszystkich Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Pbartnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belfegor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Witam..! Jestem świeżym właścicielem Audi A6 c7 Avant 2.0 TDI Ultra. Narazie jestem zachwycony samochodem..i oby tak dalej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamasz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Cześć. Nazywam się Piotrek i jestem z Gdańska. Od wczoraj szczęśliwy posiadacz Audi Q3 quattro 2.0TDI z 2014 roku. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i miłośników Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeGie Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Czołem, tu posiadacz A3 8P S-line w benzynie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black11 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Posiadam Audi A4 B6. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strik Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam nick: strik audi: Q5 2.0 tfsi 2014 cześć, jest to moje pierwsze audi po Jeep ie WJ, Tuaregu i dwóch Murano mam nadzieję że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia8 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Hej jestem Kasia. Miałam pewne marzenie, a marzenia się spełniają Za oknem stoi piękne, lśniące Audi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam. Jestem Marek z Hajnówki. Stałem się posiadaczem Audi A3 1.6 102KM 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio838 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam. Posiadam Audi A3 8V sedan Pozdrawiam ze Śląska B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1975 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam wszystkich moje audi to Q7, jestem z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANUSZ69 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Siemka jestem Janusz posiadam Audi Q5 z 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalR Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam witam, mówią na mnie Rafał Nie jestem JESZCZE posiadaczem Audi, jednak target to A3 8P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczyg Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Wiram serdecznie. Jestem od kilkunastu lat zwolennikiem audi. Dotychczas posiadałem audi a4 b7 2.0 tdi 170km którą użytkowałem 6 lat, jeszcze wcześniej audi a4 b5 1.9tdi 110km którą uzytkowalem 5 lat. Obecnie jestem w posiadaniu audi q5 2.0tfsi rok 2012. Pozdrawiam Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Szczyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaa38p Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek sz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam serdecznie klubowiczów mam na imię Jacek jeżdżę od tygodnia Audi Q5 z 2013 r.myślę że wiele skorzystam od szanownych klubowiczów którzy maja dużo więcej doświadczenia w eksploatacji chyba bezawaryjnych aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelkw Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 witam. Mam na imie Michal.Dzis.zakupilem q7,tdi 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodorek Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 08:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam i dziekuje za przyjecie . od 2 miesiecy mam audi a4 b6 1,8T benzyna w 6 biegowym automacie ale potrzebuje pomoc w uzyskaniu informacji dlatego ze auto jest angielskie a tu w papierach niepisze sie ani km / kw , jak dotre do wszystkich danych informacji jakie czesci w razie w kupywac , akurat musze wymienic chlodniczke ogrzewania kabiny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj111 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam , jestem dumnym posiadaczem Audi A3 8L 1.8 150KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1976 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam mam na imię Piotr i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b6 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx72 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam, mam na imie Max jestem ze Ślaska, posiadam audi Q5 2.0 TDI 170KM z 2009, nie jestem mechanikiem lecz zwykłym uzytkownikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianQ3 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Cześć, jestem nowym użytkownikiem, chętnie podzielę sie swoim doświadczeniem i dowiem się czegoś więcej o samochodach AUDI - interesuje mnie zwłaszcza A4 B8 i Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianeko Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Cześć wszystkim, widzę, że wyżej mój imiennik. U mnie a6 avant, wcześniej też a6 avant, ale z poprzedniej generacji. Tylko diesle i tylko chipowanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2242 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam. Nazywam sie Marcin, jestem z okolic Zakopanego. Nabyłem niedawno moje pierwsze audi ( :P ) A5 8T. Pozdro dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad@o2.pl Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam serdecznie wszystkich. Arek z Poznania. Obecnie jeżdżę najpopularniejszym zapewne Audi w Polsce, czyli Małyszem w kombi z dieslem 1.9 Ale moje marzenie to Audi R8 V10, które jest grubo poza moim zasięgiem. Póki co Jestem umiarkowanym pasjonatem marki. Umiarkowanym, bo nie uczestniczę w zlotach, z notorycznego braku czasu. Ale za to zaliczyłem wizytę w fabryce w Ingolstadt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlop.z.mazur Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam mam na imie Mariusz i jezdze audi a7 3.0 btdi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi