Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Zakupiłam Audi A3 8 V 2013r. Poszukuję instrukcji obslugi w j. polskim by być ogarnięta posiadaczką tego auta

Opublikowano

Witam klubowiczów

Mężczyzna lat  50

Obecnie jeżdżę Audi A4B6 benzyna+LPG 2004 R

ale rozglądam się za innym.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serdecznie witam!
Jestem nowy na tym forum,mam nadzieje, że będzie się nam dobrze pisało. Obecnie Audi A6 C6 2.4 2005 Sedan +LPG, oraz w drodze ze stanów Q5 3.0TFS 2016 sline
Pozdrowienia dla Adminów, użytkowników i gości.

Opublikowano

Hej

Nazywam się Piotrek

Stałem się posiadaczem A4 B6 i mam nadzieję że wiedza z tego forum pomoże mi w użytkowaniu tego wynalazku. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, Właśnie kupiłem TT 8N cabrio jako "weekendową zabawkę"

Opublikowano

Witam Wszystkich użytkowników.

Jestem Marek, aktualnie użytkujący wóz z kurą na masce a oczekujący z utęsknieniem na zamówione q5. Jestem tu aby wymieniać się informacjami i spostrzeżeniami w zakresie użytkowania przyszłego zakupu. Mam nadzieje że pobyt w tym miejscu będzie interesujący i ciekawy z zachowaniem kultury i wiedzy technicznej. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Jestem Leszek. Od niedawna posiadam AUDI Q5 2.0 tfsi z 2015 r, z czego jestem bardzo szczęśliwy. Życzę wszystkim szerokiej drogi. :D

Opublikowano

Cześć .

Nazywam się Robert i jestem z Imielina.

Od niedawna posiadam Audi Q5.

Pozdrawiam Wszystkich